HOLLYWOOD NEWS

Σε "οδυνηρή φάση" ο πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η ανησυχία για την Κέιτ και η εκπαίδευσή του για να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις

Lifenews

Η ανησυχία για την Κέιτ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες στη ζωή του, αφού ως παιδί στην εφηβεία έχασε την αγαπημένη του μητέρα, ένα γεγονός που στιγμάτισε την παιδική του ηλικία με πολύ σκληρό τρόπο.

Τις τελευταίες ημέρες, ο 41χρονος πρίγκιπας και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας βιώνει μια δύσκολη περίοδο, αφού η σύζυγός του και ο πατέρας του αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Ο Γουίλιαμ πήρε άδεια για να φροντίσει τη σύζυγο και τα παιδιά του και έχει ακυρώσει τις δραστηριότητές του το επόμενο διάστημα. Στις πρώτες φωτογραφίες του έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Κέιτ μετά από τη χειρουργική επέμβαση φάνηκε αρκετά καταβεβλημένος.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έχει πάνω του όλη την πίεση και το συναισθηματικό στρες και η επόμενη περίοδος θα είναι μια προκληση για τον ίδιο.

Ο ίδιος διανύει μια πολύ στρεσογόνα περίοδο, όπου ανησυχεί ιδιαίτερα για την αγαπημένη του σύζυγο, ενώ έχει και το βάρος της μοναρχίας στους ώμους του αφού και ο πατέρας του θα νοσηλευτεί σε λίγες μέρες.

Βέβαια, ο Γουίλιαμ όπως όλα τα ανώτερα μέλη των βασιλικών οικογενειών, εκπαιδεύεται όλη του τη ζωή για να διαχειρίζεται και να προετοιμάζεται για τέτοιου είδους προκλήσεις με επαγγελματικό και αξιοπρεπή τρόπο. Και αυτό θα κάνει και αυτή τη φορά.

Προτεραιότητά του είναι τα τρία παιδιά τους, τα οποία θα έχει υπό την προστασία του όσο η μητέρα τους λείπει στο νοσοκομείο, πάντα με τη βοήθεια της σούπερ νταντάς της οικογένειας.

Η ανησυχία και η προγραμματισμένη επέμβαση
Με κομμένη την ανάσα οι Bρετανοί παρακολουθούν τις εξελίξεις στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, με τις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον να είναι ελάχιστες.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι μια προγραμματισμένη επέμβαση μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών για μια γυναίκα σαν την Κέιτ Μίντλετον η οποία είναι μη καπνίστρια, λεπτή και γυμνασμένη.

Φυσικά, η ανησυχία για την υγεία της είναι μεγάλη καθώς το να περνάς έως και δύο εβδομάδες ανάρρωσης στο νοσοκομείο, ακόμη και σε ιδιωτικό, είναι πολύ σπάνιο. Και σημαίνει ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί.

Αλλά το καθησυχαστικό είναι ότι επρόκειτο για προγραμματισμένη επέμβαση και όχι έκτακτη. Αυτό ελαχιστοποιεί την πιθανότητα τυχόν δυσάρεστων επιπλοκών, αφού το χειρουργείο της Κέιτ πραγματοποιήθηκε σε κατάσταση ηρεμίας, με όλους τους διαθέσιμους ειδικούς παρόντες, που εργάζονται ως ομάδα χωρίς επιπλέον πίεση.

 

READ MORE

LATEST NEWS