LIFESTYLE

Γνωστό ζευγάρι της Κύπρου θα συμμετάσχει στο J2US - Βίντεο

Lifenews

Κύπριοι και αγαπημένοι

Το J2US κάνει πρεμιέρα με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλωνη και βρίσκονται σε  πυρετώδεις προετοιμασίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Fay’s Time» και το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, αύριο Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα κρίσιμο ραντεβού μεταξύ του Νίκου Κοκλώνη και του Alpha, σχετικά με λεπτομέρειες για το λαμπερό show.

Μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως αντί για μέσα Μαρτίου, θα δούμε το J2US να επιστρέφει στα μέσα Φεβρουαρίου. Μάλιστα η επικρατέστερη ημερομηνία είναι το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου. Η κριτική επιτροπή θα είναι η ίδια και στα backstage θα δούμε κανονικά την Κατερίνα Στικούδη.

Όσο αφορά τα πρόσωπα που θα δούμε να διαγωνιστούν, πρόταση δέχτηκαν ο Δημήτρης Κόκοτας, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Γιάννης Βαρδής, η Χριστίνα Παπαδέλη, η Ελένη Τσολάκη κα.

Μέσα στα άτομα που αναφέρθηκαν ήταν και ζευγάρι από την Κύπρο... Αγαπημένο ζευγάρι ... ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγος του σχεδιάστρια μόδας Γαλάτεια Βασιλειάδη όπου μαζί έχουν αποκτήσει δυο γιους, τον Άγγελο (γενν. 24 Ιουλίου 2018) και τον Ιορδάνη (γενν. 4 Οκτωβρίου 2021)

 

Δείτε το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS