LIFESTYLE

MasterChef 2024: Οι δύο Κύπριοι παίκτες που εντυπωσίασαν και πήραν λευκή ποδιά - Βίντεο

Lifenews

Επέστρεψε

Το MasterChef 2024 για ακόμα μια χρονιά επιστρέφει με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Οι κριτές καλωσόρισαν τους υποψήφιους παίκτες, και ξεκίνησαν το ταξίδι μαγειρικής με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τους προετοιμαζει για την συνέχεια.

«Θα μαγειρέψετε ένας εναντίον ενός. 24 ζευγάρια που θα διεκδικήσουν 24 θέσεις στον διαγωνισμό. Αναζητούμε τα δύο καλύτερα πιάτα που θα ξεκινήσουν τον διαγωνισμό από θέση ισχύος. Οι μαγειρικές μονομαχίες για μια ποδιά και για μια θέση στο νέο MasterChef ξεκινούν αμέσως τώρα».

Στην πρεμιέρα, ξεχώρισαν δυο διαγωνιζόμενοι από την Κύπρο, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να πάρουν την λευκή ποδιά.

Ο Μάριος Ιωάννου από την Πάφο και η Χριστίνα Χριστοφή από τη Λεμεσό πλεόν θα είναι οι δυο Κύπριοι μάγειρες στο MasterChef 2024, που θα διεκδικούν την συνέχεια τους στο παιχνίδι.

«Χριστίνα δεν τα πήγες απλώς καλά, τα πήγες εξαιρετικά. Ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο με εντάσεις, φλέρταρες με το όριο στις οξύτητες, αλλά όντως ταιριάζει πάρα πολύ. Όλο μαζί βγάζει νόημα. Μπράβο και με το παραπάνω, σου αξίζει η λευκή ποδιά και με ένα τέτοιο πιάτο θα μπορούσες να γίνεις αρχηγός», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς στην 26χρονη Κύπρια.

Δείτε :

READ MORE

LATEST NEWS