PEOPLE

Η βασίλισσα Μαργαρίτα αποχαιρέτησε τον θρόνο της Δανίας με ένα απίθανο fun βίντεο - Kόντρα στα αυστηρά πρωτόκολλα

Lifenews

Η παράδοση του θρόνου της Δανίας στον γιο της

Η παράδοση του θρόνου της Δανίας στον γιο της Φρέντερικ, από τη μακροβιότερη μονάρχη της Ευρώπης, βασίλισσα Μαργαρίτα, έγινε σε μια πολύ σεμνή τελετή αλλά και με χιλιάδες συγκεντρωμένους. Ο Φρέντερικ στέφθηκε και επίσημα βασιλιάς έχοντας στο πλευρό του την Αυστραλέζα σύζυγό του, πλέον βασίλισσα Μαίρη αλλά και τον πρωτότοκο γιο τους, που είναι ο πρώτος στη σειρά της διαδοχής.

Ένα βίντεο κόντρα στη σοβαροφάνεια και τα αυστηρά πρωτόκολλα
Αυτό όμως που ξεχώρισε από μία ημέρα χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις ή ένα αυστηρό τελετουργικό όπως είχαμε δει με την ενθρόνιση του Καρόλου Γ' της Αγγλίας, είναι ένα βίντεο. Στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας της Δανίας αναρτήθηκε ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο κόντρα στη σοβαροφάνεια και τα αυστηρά πρωτόκολλα που μας υπενθυμίζει ότι οι Δανοί δεν αποκαλούνται τυχαία οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον πλανήτη.

Στο βίντεο, βλέπουμε την 83χρονη, σήμερα, μονάρχη σε ορισμένα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βασιλείας υπό την ηχητική υπόκρουση του αγαπημένου και απόλυτα fun τραγουδιού της Σίντι Λόπερ "Girls just want to have fun" και αυτό τα λέει όλα για τον τρόπο που αποφάσισε να αποχαιρετίσει τον θρόνο που παρέδωσε στον 55χρονο γιο της.

READ MORE

LATEST NEWS