HOLLYWOOD NEWS

Kit Harington: Το πρόβλημα υγείας του πρωταγωνιστή του «Game Of Thrones»

Lifenews

Δεν το γνωρίζαμε

Ο Kit Harington μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τα θέματα που είχε με τον αλκοολισμό και ότι διαγνώστηκε με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/ υπερκινητικότητας (ADHD) για όσο χρονικό διάστημα βρισκόταν σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2019.

Πιο αναλυτικά, ο Kit Harington ανέφερε σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast ευεξίας «Hidden 20%»: «Συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου εξαρτιόταν από το αλκοόλ. Ευτυχώς το κέντρο αποτοξίνωσης ήταν το σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Κατάφερα να σφυρηλατήσω μια νέα ζωή από εκεί».

Στην συνέχεια, ο Kit Harington πρόσθεσε: «Μπήκα στο κέντρο αποτοξίνωσης μεθυσμένος, ξεμέθυσα εκεί μέσα και είπε: “Γ**α το, όχι εσείς που είστε στον κύκλο. Όχι, ευχαριστώ”».

Στο κέντρο αποτοξίνωσης οι γιατροί του μίλησαν για την ADHD, μία διαταραχή που προκαλεί προβλήματα συγκέντρωσης και ωθεί σε παρορμητική συμπεριφορά. Ο δημοφιλής ηθοποιός όταν έμαθε για αυτή την ασθένεια, σκέφτηκε να φύγει και να το αντιμετωπίσει μόνος του, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

 

Ο Kit Harington σήμερα δηλώνει «νηφάλιος και παρών», θέλοντας να βρίσκεται στην ζωή των δύο παιδιών του, τον 2χρονο γιο του και στην 6 μηνών κόρη του που έχει αποκτήσει με την σύζυγό του και επίσης ηθοποιό Rose Leslie.

Ο ίδιος επισήμανε: «Το κεφάλι μου θέλει να πάει σε κάθε άλλο πράγμα στο δωμάτιο ταυτόχρονα» και ότι κάποιες φορές είναι «ανήσυχος» όταν παίζει με τα παιδιά του.

Ακόμη, εκμυστηρεύτηκε ότι είναι δύσκολο γι’ αυτόν ορισμένες φορές να ασχολείται με την καριέρα του: «Η πρακτικότητα του να ασχοληθώ με την δουλειά μου αυτή τη στιγμή, είναι αρκετά δύσκολο. Δεν μπορώ να κάνω καλά πολλά πράγματα ταυτόχρονα».

Τέλος, ο Kit Harington έκλεισε την συνέντευξή του λέγοντας: «Αν υπάρχουν περισσότερα από ένα πράγματα που συμβαίνουν στο κεφάλι μου, με κατακλύζουν. Γίνομαι απίστευτα εκνευρισμένος, αγχωμένος».

READ MORE

LATEST NEWS