LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου

Lifenews

Οσα αποκάλυψε

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε το πρωί της Δευτέρας 15/1 στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» με αφορμή τα νέα της τραγούδια, αλλά και την συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου στο Survivor 2024.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι σκέφτηκε και η ίδια τον πρώην σύντροφό της για το ριάλιτι επιβίωσης, γνωρίζοντας καλά τις δυνατότητές του.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Εγώ του πρότεινα το Survivor. Το είχαμε συζητήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και το Survivor είναι ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πάρα πολύ. Πιστεύω ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος. Δεν το λέω με έπαρση ή γιατί είναι άνθρωπος δικός μου, ξέρω τις δυνατότητές του».

Στην συνέχεια, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισαν με τον γνωστό ποδοσφαιριστή: «Στην αρχή δεν ήταν εύκολο, γιατί εγώ και ο Σάββας δεν χωρίσαμε γιατί τελείωσε η αγάπη ανάμεσά μας, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης μεταξύ μας, λόγω της δουλειάς του ήταν στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας».

Τέλος, η Αγγελική Ηλιάδη κατέληξε: «Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα και αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Έχουμε βρει μία δική μας χρυσή τομή».

READ MORE

LATEST NEWS