LIFESTYLE

Στέλιος Ρόκκος: «Αυτό ήταν που χρειαζόμουν...» - Η πρώτη του εμφάνιση στη μουσική σκηνή 2 εβδομάδες μετά τον θάνατο του αδερφού του

Lifenews

Βίωσε την μεγαλύτερη τραγωδία

Ο Στέλιος Ρόκκος, λίγο υποδεχθεί το νέο έτος, βίωσε την μεγαλύτερη τραγωδία. Ενημερώθηκε πως ο αδερφός του, Νίκος, πατέρας τριών παιδιών, έφυγε από τη ζωή, καθώς πνίγηκε την ώρα που είχε βγει με την βάρκα του στα ανοιχτά της Λήμνου για να ψαρέψει.

Ακύρωσε, λοιπόν, τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο που ερμήνευσε κάθε Σαββατοκύριακο στο πλευρό του Διονύση Σχοινά, και ταξίδεψε στον τόπο καταγωγής του για να σταθεί στο πλευρό της μητέρας του, η οποία πλέον είναι μόνη της εκεί, καθώς ο άντρας της και ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, Κώστας, "έφυγαν" από καρδιά, παίρνοντας μαζί τους και τον νεότερο γιο. Εκεί έγινε και η κηδεία.

Η πρώτη εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου στη σκηνή 2 εβδομάδες μετά τον θάνατο του αδερφού του
Πέρασαν δύο εβδομάδες από τότε και ο τραγουδιστής πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη μουσική σκηνή, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια αυτή. Στο προφίλ του νυχτερινού κέντρου στο Instagram δημοσιεύθηκαν, μάλιστα, βίντεο από τη στιγμή που τραγουδούσε και λίγο πριν το κλείσιμο, ακούγεται να λέει:

«Αυτό ήταν που χρειαζόμουν… την αγάπη και την αγκαλιά. Αλήθεια σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BARBARELLA (@barbarellaliveparty)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BARBARELLA (@barbarellaliveparty)

READ MORE

LATEST NEWS