HOLLYWOOD NEWS

Paris Hilton: Το χαρακτηριστικό που κληρονόμησε ο γιος της, και την κάνει περήφανη

Lifenews

Το χαρακτηριστικό

Πριν γίνει σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών, η Paris Hilton ήταν αναμφισβήτητα, η βασίλισσα του clubbing.

Και φαίνεται ότι ο γιος της, Phοenix έχει κληρονομήσει την τάση της μητέρας του για τα ατελείωτα βράδια με μουσική και διασκέδαση.

Στο TikTok, η Hilton μοιράστηκε ένα βίντεο με τον σχεδόν ενός έτους γιο της, να χορεύει στην καρέκλα του υπό τους ήχους ενός τραγουδιού που ηχογράφησε η Hilton με τον DJ Steve Aoki. «Όταν συνειδητοποιείς ότι η αγάπη σου για το “clubbing” είναι κληρονομική και η μαμά σου είναι η Paris Hilton», έγραψε στο βίντεο.

O Phoenix είναι μέσω παρένθετης μητέρας και γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2023. Η Paris Hilton δεν δίστασε να δείξει το ταξίδι της μητρότητας, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στη σειρά ριάλιτι της.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν αρνητικά στοιχεία όταν η ζωή σου είναι τόσο δημόσια και μεγαλώνεις ένα παιδί. Αφορμή για να το πει αυτό η Hilton ήταν μια φωτογραφία του Phoenix, η οποία συγκέντρωσε άσχημα σχόλια για το μέγεθος του κεφαλιού του γιου της.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

«Το να ζω τη ζωή στο επίκεντρο, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά το να στοχεύουν το παιδί μου, είναι απαράδεκτο…. Αν δεν δημοσιεύσω το μωρό μου, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι δεν είμαι καλή μητέρα και αν το δημοσιεύσω, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι σκληροί. Είμαι μια περήφανη εργαζόμενη μαμά και το μωρό μου είναι απόλυτα υγιές, αξιολάτρευτο και αγγελικό» δηλώνει η Paris Hilton.

 

READ MORE

LATEST NEWS