PEOPLE

Συγκινημένη η Άννα Βίσση - Δέχθηκε ίσως το ωραιότερο δώρο από fan της - Δείτε βίντεο

Lifenews

Η όμορφη σκηνή με την κόρη της

Η Άννα Βίσση δέχθηκε ένα πολύ πρωτότυπο δώρο από θαυμαστή της. Η σπάνια φωτογραφία με τη Σοφία και η ιδιαίτερη σχέση μαμάς-κόρης.

«Ό,τι έχω ζήσει, το 'χει πει η Βίσση», υποστηρίζουν τα τελευταία χρόνια οι θαυμαστές της Άννας Βίσση, με την τραγουδίστρια να παραμένει no1 στις καρδιές χιλιάδων ατόμων που κατακλύζουν κάθε εβδομάδα το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα fan clubs στη χώρα μας, με τους «Fannatics» να τη στηρίζουν έμπρακτα σε κάθε της βήμα. Η ίδια δεν θα μπορούσε παρά να νιώθει ευγνώμων για αυτό και σε πρόσφατη συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος η καλλιτέχνης εξομολογήθηκε: «Θα ήμουν βλάκας αν σνόμπαρα τον κόσμο που με αγαπά».

Το υπέροχο δώρο που δέχθηκε η Άννα Βίσση από θαυμαστή της

Πριν από μερικές ώρες η Άννα Βίσση έκανε μια νέα ανάρτηση στο TikTok, για ένα πολύ ξεχωριστό λόγο.

Όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί η σταρ δέχθηκε το πιο cool δώρο από θαυμαστή της ο οποίος μετέτρεψε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας με την Σοφία Καρβέλα σε έργο τέχνης πάνω σε ένα κομμάτι από κορμό δέντρου.

@annavissiofficial Δεν έχω λόγια …💜 ο Στέλιος με αποστόμωσε !@Frrokuofficial ♬ original sound - annavissiofficial

«Δεν έχω λόγια …💜 ο Στέλιος με αποστόμωσε !@Frrokuofficial 🙏🙏», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της, θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τον θαυμαστή της για αυτό το ξεχωριστό δώρο.

Ακολούθησε η απάντηση του δημιουργού, με τον fan της τραγουδίστριας να γράφει: «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα μηνύματα, ελπίζω κάποια μέρα να συναντηθούμε από κοντά».

Πηγή: queen.gr

READ MORE

LATEST NEWS