LIFESTYLE

Ανδρέας Δημητρόπουλος: Η κόντρα με τον Νίκο Μουρατίδη και το άγνωστο περιστατικό

Lifenews

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Σε μια αποκάλυψη προέβη ο παρουσιαστης-δημοσιογράφος  Ανδρέας Δημητρόπουλος στον τηλεοπτικό αέρα του "Ηρθε κι Έδεσε" το πρωί της Παρασκευής (12/1)

Με αφορμή το θέμα που κυριαρχεί στις ελληνικές μεσημεριανές εκπομπές  με την "επίθεση" του Νίκου Μουρατίδη προς την Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της, Μαρίσα, ο παρουσιαστής μοιράστηκε ένα περιστατικό.

Η άγνωστη κόντρα που είχε με τον Έλληνα ραδιοφωνικό και μουσικό παραγωγό, Νίκο Μουρατίδη πριν πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, κατά την διάρκεια της εκπομπής μίλησε για το περιστατικό που συνέβη την περίοδο της τηλεοπτικής σεζόν 2006- 2007, αναφέροντας:

"Προσωπικά δεν ξέρετε τι έχουμε πάθει εγώ με αυτόν. Κάνουμε το "Που Πάμε" με τον Δημόπουλο, έρχεται αυτός ντίβα, κάθετε εκεί, δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις, του λέω "θα ρωτάω εγώ αυτά που θέλω και θα απαντάς εσύ ότι θες", και μου λέει "κυρ. Ανδρέα", του λέω "πώς;, σε λάθος εκπομπή ήρθες, βγάζω τα ακουστικά και έφυγα από το πλατό, για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση. Είχαμε κόντρα μεγάλη. Μετά τον βλέπω σε ένα φιλανθρωπικό που έκανε και ήταν κριτής στην Κύπρο, και έλεγα: "τώρα θα γίνει φάση, αλλά το προσπέρασε, δεν έγινε τίποτα. Τότε είχε γίνει φάση, Ήρθε με ύφος, και εγώ δεν είμαι trash, αυτά είναι trash που ρωτάτε".

Σημείωσε ότι η εκπομπή δεν ήταν ζωντανή.

READ MORE

LATEST NEWS