HOLLYWOOD NEWS

Matthew Perry: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την κακοποιητική συμπεριφορά του

Lifenews

Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Ο Matthew Perry φέρεται να είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε αρκετές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, Molly Hurwitz, τα χρόνια πριν από τον θάνατό του τον Οκτώβριο του 2023.

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, πηγές από το περιβάλλον του αείμνηστου σταρ υποστηρίζουν ότι φέρεται να “πέταξε ένα τραπεζάκι του καφέ” στη Hurwitz το 2021, όταν εκείνη τον ρώτησε για την απιστία του.

Η 32χρονη λογοτεχνική μάνατζερ και ο σταρ άρχισαν να βγαίνουν το 2018 και αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2020. Επτά μήνες αργότερα, ακύρωσαν τον αρραβώνα τους εν μέσω φημών ότι ο Perry φλέρταρε με τη 19χρονη τότε Kate Haralson στην εφαρμογή γνωριμιών Raya.

Ωστόσο, πηγές δήλωσαν στη Daily Mail ότι η Hurwitz χώρισε με την Perry τον Φεβρουάριο του 2021, αφού οι δυο τους είχαν έναν τεράστιο καυγά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Εκείνη την εποχή, η Hurwitz φέρεται να παράτησε τον τότε αρραβωνιαστικό της αφού ανακάλυψε ότι αγόρασε ένα ρομαντικό δώρο για κάποια άλλη που επίσης γνώρισε στο Raya.

“Της πέταξε ένα τραπεζάκι του καφέ και της είπε ότι είναι τρελή”, υποστήριξε η πηγή στο πρακτορείο. “Μισούσε που τον παράτησε και είχε τρομερά θέματα εγκατάλειψης”.

Η Daily Mail ανέφερε επίσης ότι ο Perry φέρεται να έσπρωξε τη σύμβουλο αποκατάστασής του, Morgan Moses, σε έναν τοίχο και “την πέταξε πάνω σε ένα κρεβάτι” τον Μάρτιο του 2022 κατά τη διάρκεια ενός ξεσπάσματος.

Μετά το υποτιθέμενο περιστατικό που έλαβε χώρα, η Moses παραιτήθηκε από τη δουλειά της ως σύμβουλός του και τερμάτισε κάθε επαφή με τον Perry ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά του, “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, τον Νοέμβριο του 2022.

“Η Morgan δεν συνεργαζόταν πλέον με τον Matthew. Είχε έναν φρικτό νευρικό κλονισμό και εν θερμώ δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά του”, δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο.

“Είχε τον φόβο ότι θα τον εγκατέλειπαν. Έσπρωξε τη Morgan σε έναν τοίχο και την πέταξε πάνω σε ένα κρεβάτι. Εκείνη έφυγε.“

Η πηγή πρόσθεσε: “Ο άνθρωπος που γνώριζαν οι κοντινοί του άνθρωποι και ο άνθρωπος που έβλεπε ο κόσμος ήταν δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι”.

READ MORE

LATEST NEWS