HOLLYWOOD NEWS

Ντούα Λίπα: Αυτοτρολάρεται που δεν μπορεί να κάτσει με το φόρεμά της - Δείτε βίντεο

Lifenews

Η Ντούα Λίπα παρευρέθηκε στις φετινές Χρυσές Σφαίρες που έλαβαν χώρα το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες

Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν υποψήφια στην κατηγορία του Καλύτερου Τραγουδιού για το κομμάτι της «Dance The Night Away», που αποτελούσε μέρος του soundtrack της ταινίας «Barbie».

Για τη σημαντική αυτή περίσταση, η Λίπα φόρεσε μια δημιουργία του οίκου Schiaparelli. Ο λόγος γίνεται για ένα κατά παραγγελία φόρεμα με μπούστο από μαύρο βελούδο με ένα κεντημένο σχέδιο από κόκαλα σε διαμάντια και χρυσό. Το φόρεμα είχε επίσης όγκο και στρίφωμα στο τελείωμά του. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με παπούτσια από τον οίκο Jimmy Choo και κοσμήματα της Tiffany & Co. από το 1962.

Αυτό το φόρεμα όμως φαίνεται ότι δεν ήταν ιδιαίτερο άνετο, καθώς εμπόδισε την σταρ από το να καθίσει. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε, κάποιος ή κάποια φαίνεται να λέει στην 28χρονη ότι πρέπει να κάτσει με τη Λίπα να παίρνει μια άβολη πόζα στην καρέκλα.

«Ευχαριστώ τις Χρυσές Σφαίρες για μια τόσο όμορφη βραδιά - το μόνο πράγμα που έλειπε ήταν μια ανακλινόμενη καρέκλα», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτησή της:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS