HOLLYWOOD NEWS

Lisa Bonet: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Jason Momoa

Lifenews

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Η Lisa Bonet και ο Jason Momoa ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους πριν από έναν χρόνο αλλά σύμφωνα με τα έγγραφα διαζυγίου, που κατέθεσε μόλις η Bonet, ζουν χώρια από τον Οκτώβριο του 2020.

Για την ακρίβεια, η 56χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου, από τον 44χρονο σύζυγο και συνάδελφό της. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2005, αλλά επισημοποίησε τη σχέση του το 2017. Στα έγγραφα διαζυγίου αναφέρεται ως ημερομηνία χωρισμού η 7η Οκτωβρίου του 2020, η τρίτη επέτειος γάμου του. Ως αίτια παραθέτονται ασυμβίβαστες διαφορές, ενώ η Bonet δεν διεκδικεί διατροφή ούτε μέρος της περιουσίας του άλλου.

Ζητεί ωστόσο την κοινή κηδεμονία των δύο παιδιών τους, Lola Iolani, 16 ετών, και Nakoa-Wolf, 15 ετών.

Στην κοινή ανακοίνωση που είχαν δημοσιεύσει πριν από έναν χρόνο έγραφαν: «Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της εποχής… Μια επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές δονήσεις. Έτσι, μοιραζόμαστε την οικογενειακή είδηση ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στο γάμο μας».

Όπως πρόσθετε το πρώην ζευγάρι, δεν προχωρούν σε αυτή την ανακοίνωση «επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, που εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να βιωθεί. Ελευθερώνουμε ο ένας από τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να είμαστε…».

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS