PEOPLE

Η Μέγκαν θέλει να γίνει βασίλισσα: Οι λάθος κινήσεις της που επιβεβαιώνουν αυτό που δεν θέλει να παραδεχτεί

Lifenews

Η κόντρα ανάμεσα στην Μέγκαν Μαρκλ και την Κέιτ Μίντλετον κρατάει πολλά χρόνια.

Οι δυο συννυφάδες, οι οποίες έχουν παντρευτεί δύο αδέλφια, είναι γνωστό ότι είχαν εξαρχής μεγάλη κόντρα η οποία κορυφώθηκε στις παραμονές του γάμου της Μέγκαν και του Χάρι.

Ο βασιλικός συγγραφέας Τομ Μπάουερ έδωσε μια νέα συνέντευξη όπου εκτόξευσε νέα πυρά κατά της Μέγκαν Μαρκλ, την οποία δεν συμπαθεί ιδιαίτερα, σε αντίθεση με την Κέιτ Μίντλετον.

Όπως ανέφερε ο συγγραφέας του βιβλίου "Rebel Prince" η Μέγκαν Μαρκλ "θέλει να γίνει βασίλισσα", και η ίδια λαχταρά να ενταχθεί ξανά στη βασιλική οικογένεια, παρά τη μετακόμιση της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι στην Καλιφόρνια.

Ο βασιλικός συγγραφέαςανέφερε μιλώντας για τις φιλοδοξίες της πρώην ηθοποιού του "Suits": "Η Κέιτ Μίντλετον έχει όλα όσα θέλει η Μέγκαν Μαρκλ".

Μάλιστα τόνισε ότι η 42χρονη Δούκισσα του Σάσεξ ήθελε να κάνει τα πράγματα "με τον τρόπο της" αφού παντρεύτηκε στη βασιλική οικογένεια το 2018, σημειώνοντας: "Υπάρχει μόνο ένας τρόπος και αυτός είναι ο βασιλικός τρόπος".

"Η Κέιτ λάμπει, είναι δημοφιλής, είναι επιτυχημένη, όσα ήθελε η Μέγκαν Μαρκλ. Η Μέγκαν θέλει να γίνει βασίλισσα - και δεν θέλει να είναι πέμπτη στη γραμμή διαδοχής μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι".

Μετά τη μετακόμιση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στη Δυτική Ακτή, οι δυο τους εξασφάλισαν μεγάλες συμφωνίες με το Netflix και το Spotify, αξίας πολλών εκατομμυρίων. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Τομ Μπάουερ, αυτές οι κινήσεις "υπονόμευσαν την κατάσταση της Μέγκαν Μαρκλ" τοποθετώντας την σε αυτό που αντιλαμβάνεται ως μια χαμένη μάχη.

"Η Μέγκαν δεν θα μπορούσε ποτέ να υπερβεί την Κέιτ, με τίποτα. Ό,τι κι αν κάνει υπονομεύει την κατάστασή της και αντί να επιστρέψει στην ιδιωτικότητα που είπε ότι χρειαζόταν όταν έφυγε από τη Βρετανία - κάθε φορά που βγαίνει στο προσκήνιο, χάνει ακόμα περισσότερο. Απλώς δεν μπορεί να κερδίσει".
Αυτή τη στιγμή, ο πρίγκιπας Χάρι είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον Γουίλιαμ και τα τρία παιδιά του, μια θέση που η Μέγκαν δεν συμπάθησε ποτέ.

Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν φαίνεται να επιθυμούν να βελτιώσουν τη σχέση τους με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Μια φίλη της Κέιτ Μίντλετον είπε στο People, πρόσφατα: "Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ έχουν προχωρήσει μπροστά. Είναι πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι έχει σημασία στο μέλλον. Δεν κοιτάζουν πίσω."

Πηγή: thetoc.gr

READ MORE

LATEST NEWS