LIFESTYLE

Kate Middleton: Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα περάσει τα γενέθλιά της

Lifenews

Η Kate Middleton ετοιμάζεται για τα γενέθλια της και μία ακόμη πιο υπέροχη – όπως όλα δείχνουν – χρονιά.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα γίνει 42 ετών την Τρίτη, και πιθανότατα θα γιορτάσει την επέτειο αυτό το Σαββατοκύριακο περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, πρίγκιπα William, και των τριών παιδιών τους, του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis. Αν και τα γενέθλια της πριγκίπισσας Kate είναι συνήθως μια ιδιωτική και χαμηλών τόνων υπόθεση, μερικά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου φέρνουν στο προσκήνιο πώς πρόκειται να τα γιορτάσει.

Ενώ ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν την έδρα τους στο Ουίνδσορ (μετά τη μεταφορά της κύριας κατοικίας τους εκεί από το Λονδίνο το 2022), η Kate πιθανότατα θα περάσει τα γενέθλιά της στην εξοχική τους κατοικία στο Norfolk, το Anmer Hall. Τοποθετημένο περίπου 110 μίλια βόρεια του Λονδίνου, το Anmer Hall ήταν δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ για το γάμο του βασιλικού ζεύγους το 2011 και είναι το μέρος όπου η Kate λέγεται ότι αισθάνεται πιο οικεία. Εκεί η πενταμελής οικογένεια δραπετεύει συχνά κατά τη διάρκεια των σχολικών διαλειμμάτων, των Σαββατοκύριακων και των διακοπών τους.

Ο πρίγκιπας William, και η πριγκίπισσα Kate συχνά αφιερώνουν ένα Σαββατοκύριακο στην αρχή του έτους για να φιλοξενήσουν την οικογένεια και τους φίλους τους για λίγες ημέρες σκοποβολής και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες. Στη λίστα των προσκεκλημένων έχουν συμπεριληφθεί στο παρελθόν οι γονείς της Kate, Carole και Michael Middleton, ο επιστήθιος φίλος του William, Tom van Straubenzee και η σύζυγός του Lucy Lanigan-O'Keeffe, ο James Meade και η σύζυγός του Laura, η γειτόνισσα και μακροχρόνια φίλη Sophie Snuggs και ο σύζυγός της, Robert.

Τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα γενεθλίων, η Kate και ο William έχουν παρακολουθήσει τη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο κτήμα Sandringham στο Norfolk, όπου η βασιλική οικογένεια γιόρτασε πρόσφατα τα Χριστούγεννα.

Πηγή: harpersbazaar.gr

READ MORE

LATEST NEWS