HOLLYWOOD NEWS

Κάνιε Γουέστ: Οι αφιερώσεις στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της - «Ευχαριστώ που μοιράζεσαι τη ζωή σου μαζί μου»

Lifenews

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο ράπερ στο Instagram για να της ευχηθεί

Με μία σειρά από φωτογραφίες και αφιερώσεις στα social media ευχήθηκε στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της, ο Κάνιε Γουέστ.

Ο γνωστός ράπερ δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα με την Μπιάνκα Σένσορι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φρόντισε μάλιστα, να τα συνοδεύσει με μερικά τρυφερά μηνύματα για να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της, εκφράζοντας επίσης, τα συναισθήματά του για εκείνη.

«Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη, σούπερ κακιά μούσα, την ταλαντούχα καλλιτέχνιδα με το μεταπτυχιακό στην αρχιτεκτονική και το IQ 140 που αγαπώ, με εμπνέει και την έχω δίπλα μου κάθε μέρα, όταν ο μισός κόσμος μου γύρισε την πλάτη. Η πιο εκπληκτική μητριά για τα παιδιά μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ, ευχαριστώ που μοιράζεσαι τη ζωή σου μαζί μου», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση, κάτω από μια φωτογραφία με το πρόσωπό της.

 

Σε άλλο στιγμιότυπο που δημοσίευσε με την Μπιάνκα Σένσορι να κάθεται σε έναν καναπέ και να χαμογελά, έγραψε: «Μου λείπεις, όταν ξυπνάω πριν από εσένα».

 

 

Ο Κάνιε Γουέστ ανάρτησε μερικές φωτογραφίες ακόμα με την αγαπημένη του, «θυμίζοντας» μάλιστα, στο κοινό του πως ήταν εκείνη που έφερε μια νέα... μόδα το καλοκαίρι που πέρασε.


 


 
ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS