PEOPLE

Διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο

Lifenews

«Τον εντοπίσαμε πριν τις γιορτές»

Θα κάνει ένα διάλειμμα από τις συναυλίες για να αναρρώσει μετά την επέμβαση στην οποία ήδη υποβλήθηκε.

Ο λόγος για τον Μάικλ Μπόλτον. Όπως έγραψε ο 70χρονος τραγουδιστής του "When a man loves a woman", υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, ενώ πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα από τις συναυλίες για να αναρρώσει.

Μάικλ Μπόλτον: Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο - Η ανακοίνωση στο Instagram

"Θέλω να ξεκινήσω εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία! Θέλω επίσης να μοιραστώ ότι το 2023 κατέληξε να μου παρουσιάσει μερικές πολύ απροσδόκητες προκλήσεις. Λίγο πριν τις γιορτές, ανακαλύφθηκε ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση. Χάρη στην απίστευτη ιατρική μου ομάδα, η επέμβαση ήταν επιτυχής. 

Τώρα αναρρώνω στο σπίτι και περιτριγυρισμένος από την τεράστια αγάπη και υποστήριξη της οικογένειάς μου. Για τους επόμενους δύο μήνες, θα αφιερώνω τον χρόνο και την ενέργειά μου στην ανάρρωσή μου, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνω ένα προσωρινό διάλειμμα από τις περιοδείες. 

Είναι πάντα το πιο δύσκολο πράγμα για μένα να απογοητεύσω ποτέ τους θαυμαστές μου ή να αναβάλω μια παράσταση, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι εργάζομαι σκληρά για να επιταχύνω την ανάρρωσή μου και να επιστρέψω σύντομα στις εμφανίσεις μου. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείξατε τόσο γενναιόδωρα όλα αυτά τα χρόνια. Να ξέρετε ότι κρατάω τα θετικά σας μηνύματα στην καρδιά μου και θα σας δώσω περισσότερες ενημερώσεις το συντομότερο δυνατό. Με πολλή αγάπη πάντα, ΜΒ" έγραψε ο Μάικλ Μπόλτον.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Bolton (@michaelbolton)

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS