HOLLYWOOD NEWS

Πρωτοχρονιά στην Αθήνα έκανε ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ: Το «παλάτι» που επέλεξε και το ετήσιο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο παρουσία του βασιλιά Κάρολου

Lifenews

Η πολυτελής κατοικία στην πιο ακριβή περιοχή της Αθήνας

Πρωτοχρονιά στην Αθήνα έκανε ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ. Το ζευγάρι μάλιστα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας ετοιμάζουν το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στις 10 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει στο Mega ο Κοσμάς Θεοδωρίδης, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μεσιτών «Ο πρίγκιπας Παύλος μένει πλέον σε ένα πολυτελές ακίνητο στην Ηρώδου Αττικού εκεί που ήταν τα παλιά βασιλικά ανάκτορα. Το διαμέρισμα έχει θέα στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου και τον Εθνικό Κήπο.

Το σπίτι βρίσκεται στο πολιτικό και πολιτειακό κέντρο της χώρας». Ωστόσο ο Παύλος λόγω υποχρεώσεων δεν μπορεί να μείνει μόνιμα στη χώρα μας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν ο Παύλος έχει ενοικιάσει ή αγοράσει το ακίνητο. Πιθανότατα μετά το ετήσιο μνημόσυνο θα γίνουν ανακοινώσεις.

Να αναφέρουμε πως στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο (δίπλα στο Μέγαρο Μαξίμου) έχει αποκτήσει ένα πανάκριβο διαμέρισμα και ο μικρός αδελφός του Παύλου, Φίλιππος και η σύζυγος του Νίνα Φλορ. 

Σύμφωνα με τον Παύλο θα ακολουθήσει και δεύτερο μνημόσυνο στο Λονδίνο στις 27 Ιανουαρίου, Μάλιστα παρών θα είναι και ο βασιλιάς Κάρολος.

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS