LIFESTYLE

Η πρωτιά του αξίζει: 8 χρόνια Λούης στον Alpha - 300 εκπομπές επιτυχίας και κορυφής - Η αυριανή έκπληξη

Lifenews

Τριακόσιες εκπομπές πρωτιάς

Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά χιλιάδων τηλεθεατών. Εχει καταφέρει να αγγίξει την κορυφή και να παραμείνει εκεί διαχρονικά.

Κάθε του εκπομπή, χαρίζει μοναδικές στιγμές , διαφορετικές .... γεμάτες γέλιο και ταυτόχρονα μηνύματα. Την Παρασκευή 5 Γενάρη του 2024, ο Λούης Πατσαλίδης γιορτάζει 300 εκπομπές στον Alpha Κύπρου.

Οκτώ συνεχόμενα χρόνια πρωτιάς και 300 εκπομπές πλούσιες σε γέλιο, καλεσμένους, δώρα.

Τριακόσιες εκπομπές στην κορυφή... Και αν κάποιος πιστεύει ότι είναι εύκολη η διαχρονικότητα στην τηλεόραση, κάνει μεγάλο λάθος. Η τηλεόραση και ακόμα περισσότερο το comedy είναι ένας δύσκολος χώρος.

Ο Λούης έχει καταφέρει να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού, να αποκτήσει πιστούς τηλεθεατές που ανυπομονούν για κάθε νέα εκπομπή και να χτυπά ψηλά νούμερα τηλεθέασης . Είναι ο φίλος που θα ήθελες να έχεις στην παρέα σου, είναι ο γείτονας που θα ήθελες να βλέπεις κάθε πρωί και να χαμογελάς. Είναι το "χρυσό" χαρτί των Κυπριακών παραγωγών και καναλιών.

Έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια των Κύπριων τηλεθεατών με ένα όμορφο τρόπο, γεμίζοντας χαμόγελα και κάνοντας ανθρώπους να ξεχνιούνται από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ταυτόχρονα όμως μέσα από την σάτιρα του αναδεικνύει την κοινωνική πραγματικότητα και κοινωνικά προβλήματα, αφήνοντας μηνύματα προβληματισμού τόσο στο κόσμο , όσο "ξεγυμνώνοντας" τις ελλείψεις, παραβλέψεις των κρατικών φορέων και όχι μόνο.
 
Τριακόσιες εκπομπές και ο Λούης... δεν ξεχνά... Μια από τις έκπληξεις για τους τηλεθεατές στην εκπομπή του θα είναι ένας καλεσμένος.
 
Ο ίδιος καλεσμένος που έκανε "ποδαρικό" στην πρώτη εκπομπή του Λούης Night Show στον Αlpha πριν 8 χρόνια, θα βρίσκεται στην 300η εκπομπή. Και ναι όσοι θυμάστε καλά ήταν ο ηθοποιός Μάριος Δημητρίου.
 
Στην εκπομπή της Παρασκευής πέρα από το εορταστικό κλίμα, θα δούμε να αναβιώνονται στιγμές από το πρώτο επεισόδιο πριν οκτώ χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του "ThemaOnline" ίδιοι πρωταγωνιστές θα φορέσουν τις ίδιες στολές που φόρεσαν πριν 8 χρόνια θα τολμήσουν το ίδιο παιχνίδι. 

Και επειδή οι μεγάλες επιτυχίες αξίζουν μεγάλο εορτασμό...οι τριακόσιες εκπομπές αξίζουν μια ξεχωριστή τούρτα.

Οι ίδιες πληροφορίες... αναφέρονται σε ένα "Νέο ένθετο" που έρχεται να προστεθεί τη νέα χρονιά στην εκπομπή. Ένα ένθετο που θα ταράξει τους κρατικούς φορείς και θα δώσει φωνή στους πολίτες.

Η αγωνία...στο φουλ για την αυριανή εκπομπή η οποία αναμένεται για ακόμα μια φορά να σπάσει ρεκόρ πρωτιάς στην τηλεθέαση.

READ MORE

LATEST NEWS