HOLLYWOOD NEWS

Τράβις Κέλσι: Οι μάνατζέρ του ξεκαθαρίζουν ότι η σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι κόλπο για δημοσιότητα

Lifenews

Ο αθλητής εκτοξεύτηκε στη φήμη τους τελευταίους μήνες κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την ποπ σταρ

Το ειδύλλιο του Τράβις Κέλσι και της Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι διαφημιστικό κόλπο, σύμφωνα με τους μάνατζερ του σούπερ σταρ των Kansas City Chiefs, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι αυτή η σχέση δεν ήταν ποτέ μέρος του «σχεδίου» τους να τον κάνουν διάσημο.

Υπήρχαν εικασίες γύρω από τη ιδιαίτερα προβεβλημένη σχέση από τότε που η ποπ σταρ άρχισε να εμφανίζεται στα παιχνίδια του Κέλσι νωρίτερα αυτή τη σεζόν, με πολλούς να αναρωτιούνται αν το ειδύλλιο ήταν στην πραγματικότητα μόνο για λόγους δημοσιότητας.

Οι Αντρέ και Άαρον Ίανς - που χειρίζονται τις επιχειρηματικές υποθέσεις του Κέλσι - έδωσαν συνέντευξη στους New York Times σχετικά με τον πελάτη τους που εκτοξεύτηκε στη φήμη τον τελευταίο χρόνο και δηλώνουν ότι πάντα είχαν ως στόχο να κάνουν τον δύο φορές πρωταθλητή του Super Bowl διασημότερο από τον μέσο αθλητή.

«Οι άνθρωποι μου λένε: "Φίλε, ήταν μια τρελή χρονιά"», είπε ο Άαρον στο πρακτορείο. «Όταν λέω, "Στην πραγματικότητα, δεν ήταν τόσο τρελή", οι άνθρωποι με κοιτάζουν περίεργα. Είναι επειδή είναι εύκολο όταν έχεις ένα σχέδιο. Εκτελούμε αυτό το σχέδιο».

Η στρατηγική τους έχει οδηγήσει σε αμέτρητες διαφημίσεις, ένα διευρυμένο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο και μια εμφάνιση του Κέλσι ως οικοδεσπότης στο «Saturday Night Live». Ωστόσο, η ομάδα του αθλητή επιμένει ότι η ρομαντική σύνδεσή του με την σούπερ σταρ δεν μέρος των πλάνων τους.

Η Σουίφτ δήλωσε προηγουμένως στο περιοδικό «Time» ότι η νέα της σχέση ήταν ήρθε ως αποτέλεσμα καθώς ο Κέλσι την έβαλε «στο στόχαστρο» επειδή δεν τον συνάντησε πριν ή μετά τη συναυλία της στο Arrowhead Stadium. Γνωρίστηκαν τελικά λίγο αργότερα και έγιναν ζευγάρι, περνώντας ακόμη και τις γιορτές μαζί.

Τώρα που ο Κέλσι είναι ακόμα πιο διάσημος επειδή είναι ο σύντροφος της Σουίφτ, η ομάδα του αποκάλυψε ότι ανησυχεί μήπως ο κόσμος τον βαρεθεί οπότε ισχυρίζονται ότι από εδώ και στο εξής θα είναι επιλεκτικοί με τις συμφωνίες του εκτός γηπέδου.

READ MORE

LATEST NEWS