Αποκάλυψη για την υγεία του πριν πεθάνει" />

Αποκάλυψη για την υγεία του πριν πεθάνει"/>
LIFESTYLE

Βασίλης Καρράς: Τι συνέβη στο τελευταίο του video clip - Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την επιβαρυμένη του υγεία

Lifenews

Το κενό θα είναι μεγάλο στο λαϊκό τραγούδι

Μεγάλη είναι η απώλεια του Βασίλη Καρρά για το καλλιτεχνικό στερέωμα με τον τραγουδιστή να αφήνει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών μετά από την πολύ γενναία μάχη, που έδωσε αθόρυβα και θαρραλέα με τον καρκίνο.

Το κενό θα είναι μεγάλο στο λαϊκό τραγούδι με τον καλλιτέχνη να ονειρεύεται μέχρι πρότινος τι άλλο θα μπορούσε να προσφέρει μέσα από τη μουσική στο κοινό, που τον είχε αποθεώσει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του.

Μάλιστα πριν από δύο μήνες κυκλοφόρησε το τελευταίο video clip του Βασίλη Καρρά με τίτλο ''Χύμα στο κύμα''. Μπορεί ο τραγουδιστής να έδινε μάχη με την υγεία του, ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να προσφέρει μέσα από τη μουσική στους θαυμαστές του.

Η αποκάλυψη για το τελευταίο video clip του Βασίλη Καρρά
Μια λεπτομέρεια που έγινε γνωστή για το video clip του παραπάνω τραγουδιού αποκαλύφθηκε την Παρασκευή 29/12 στο Super Κατερίνα από τον σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη. Ο ίδιος λοιπόν έκανε γνωστό, πως η κατάσταση της υγείας του Καρρά δεν του επέτρεπε να κάνει κανονικό γύρισμα και έτσι ο σκηνοθέτης με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης κατάφερε να τον εντάξει σε πλάνα.

 

Αποκάλυψη για την υγεία του πριν πεθάνει

«Η αρχή του τέλους είναι αυτή που βλέπουμε τώρα. Ήταν στην Κρήτη και ζαλίστηκε. Ήταν τότε που ανακαλύπτουν τον καρκίνο μετά από τις εξετάσεις. Πήγε στο νοσοκομείο. Του είπαν ότι θέλει ξεκούραση και του έβαλαν πεταλούδα. Έφυγε από το νοσοκομείο με υπογραφή δικιά του και έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος καθιστός. Με δική του ευθύνη. Ανακάλυψε τον καρκίνο, αρχικά σε άλλο όργανο και μετά έκανε μεταστάσεις», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Με τον Τάσο Τεργιάκη να αποκαλύπτει: «Ο γιατρός του, ένας σπουδαίος ογκολόγος τον ανέλαβε τον Αύγουστο του 2022. Έκανε δύο χειρουργεία και πολλές θεραπείες. Όμως το κρίσιμο διάστημα ήταν από τον Οκτώβριο μέχρι την ημέρα του θανάτου του, που πλέον ήταν μεταστατικός ο καρκίνος. Μάλιστα βγήκε για λίγες ημέρες τον Δεκέμβρη και πήγε στο σπίτι. Κόλλησε Covid και 22 του μήνα μπήκε στο νοσοκομείο. Έπεσε σε κώμα, είχε πρόβλημα στα ζωτικά όργανα και δυστυχώς παραμονή Χριστουγέννων άφησε την τελευταία του πνοή».

 

 

READ MORE

LATEST NEWS