LIFESTYLE

Αποκάλυψη για Καρρά: Το «μυθικό» τραγούδι που έγραψε στην εντατική– Ποιος αγαπημένος του φίλος θα το τραγουδήσει

Lifenews

Δεν έπαψε να δημιουργεί

Κόντρα στα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, ο Βασίλης Καρράς δεν έπαψε να δημιουργεί ακόμα και μέσα από τους τοίχους του νοσοκομείου όπου έδινε μάχη τους τελευταίους μήνες. Προσηλωμένος στην μεγάλη του αγάπη, ο αείμνηστος καλλιτέχνης με την αισθαντική φωνή, έγραψε ένα νέο τραγούδι την περίοδο εκείνη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Super Kατερίνα.

Μάλιστα, το νέο του τραγούδι ο Βασίλης Καρράς ήθελε να το χαρίσει» τον καλό του φίλο Νίκο Μακρόπουλο.

«Το Πάσχα όταν έκανε εξετάσεις και πήρε τα αποτελέσματα, ήταν όχι απλά ελπιδοφόρα, έκανε σχέδια για το μέλλον. Το καλοκαίρι επιδεινώθηκε η κατάστασή του, είχε μπει τρεις φορές στην Εντατική. Σε μία από αυτές τις φορές, έγραψε ένα καταπληκτικό τραγούδι, ένα μυθικό τραγούδι όπως μου περιέγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον του. Όταν το ολοκλήρωσε, πήρε τηλέφωνο τον πολύ καλό του φίλο, τον Νίκο τον Μακρόπουλο. Ο Βασίλης Καρράς είχε πολλούς φίλους, στην καρδιά του όμως είχε λίγους και ένας από αυτός ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος» ανέφερε στην εκπομπή η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου και πρόσθεσε: «Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν πήγε και τον είδε ο Νίκος και του είπε να το βγάλει. Το έχει έτοιμο, όμως επειδή έγινε αυτό το αναπάντεχο δεν ξέρω τα σχέδιά του, ίσως το 2024 να το κυκλοφορήσει. Είναι ένα τραγούδι που θα λατρέψει ο κόσμος».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λαϊκός καλλιτέχνης που άφησε ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, ετοίμαζε παράλληλα την αυτοβιογραφία του, η οποία αναμένεται να εκδοθεί μέσα στο 2024.

 

READ MORE

LATEST NEWS