PEOPLE

Η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά - Σχεδίαζε συναυλία με 3.000 μουσικούς για φιλανθρωπικό σκοπό και το Γκίνες

Lifenews

Σχεδίαζε μια μεγάλη συναυλία

Μία μεγάλη συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα αλλά και σκοπό να μπει ξανά στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες, σχεδίαζε ο Βασίλης Καρράς, πριν φύγει από τη ζωή.

Η συναυλία των... 3.000 μουσικών επί σκηνής θα γίνει και θα είναι στη μνήμη του, ενώ θα βοηθηθούν και άνθρωποι που το έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με το Star, πέντε μήνες πριν, ο Βασίλης Καρράς, όταν έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, συμφώνησε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της συμφωνικής ορχήστρας των νέων στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνουν μια συναυλία υπερπαραγωγή με 3.000 μουσικούς επί σκηνής με φιλανθρωπικό σκοπό στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Βασίλης Καρράς "έφυγε", όμως η συναυλία με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του τραγουδιστή, θα γίνει τον Ιούλιο του 2024 και θα συμμετέχουν φιλαρμονικές από όλη την Ελλάδα, από Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ήδη πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς.

Στόχος είναι η στήριξη του σωματείου ΜΑΖΙ, αλλά και μια θέση στο βιβλίο Γκίνες. Αυτή θα είναι η δεύτερη διάκριση για τον Βασίλη Καρρά (είχε μπει ξανά στο Γκινες για συναυλία στη Σόφια) και πρώτη για την Ελλάδα καθώς δεν έχει ξαναγίνει 3000 μουσικοί να δώσουν ρεσιτάλ στη σκηνή.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος ο Ευάγγελος Αραμπατζής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το μεγάλο εγχείρημα.

"Βρεθήκαμε σε ένα ταβερνάκι στη Θεσσαλονίκη... Δώσαμε τα χέρια για να γίνει αυτή η συναυλία. Μου είπε "θα είμαι" και στο τέλος μού λέει με τρεμάμενη φωνή, συγκινημένος "πιτσιρίκο αν φύγω από αυτή τη ζωή σε παρακαλώ μην με ξεχάσεις" και αυτήν την υπόσχεση του έδωσα και τότε:"Βασίλη στη συναυλία θα είσαι, δεν γίνεται να λείπει η ψυχή αυτής της εκδήλωσης, αυτής της συναυλίας που είσαι εσύ" οπότε ο Βασίλης θα είναι μαζί μας".

READ MORE

LATEST NEWS