HOLLYWOOD NEWS

Η πράξη αγάπης του Hugh Grant – Σέρβιρε χριστουγεννιάτικο γεύμα σε 500 ηλικιωμένους

Lifenews

Σκόρπισε χαρά

Ο Hugh Grant σκόρπισε χαρά με τη χριστουγεννιάτικη έκπληξη που επεφύλαξε σε 500 ηλικιωμένους κατοίκους του Λονδίνου.

Ο 63χρονος σταρ έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στην εκδήλωση Big H&F Christmas Day Lunch του δήμου Hammersmith & Fulham του Λονδίνου.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hammersmith & Fulham Council (@hfcouncil)

Σε φωτογραφίες από την εκδήλωση, ο Grant σερβίρει γεύμα σε ηλικιωμένους κατοίκους της κοινότητας. Το συμβούλιο συγκέντρωσε ανθρώπους που δεν είχαν οικογένεια για να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα.

Ο Grant συναναστράφηκε με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση και έβγαλε φωτογραφίες με τους κατοίκους κατά την επίσκεψή του. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του συμβουλίου του Hammersmith & Fulham, η παρουσία του σταρ αποτέλεσε χριστουγεννιάτικη έκπληξη.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στο ετήσιο Big H&F Christmas Day Lunch, μεταξύ των οποίων και ένας πολύ ξεχωριστός καλεσμένος, ο Hugh Grant”, δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Ben Coleman, αναπληρωτής επικεφαλής του H&F. “Ο Hugh μας βοήθησε να σερβίρουμε γεύμα σε 500 ηλικιωμένους της περιοχής που διαφορετικά θα γιόρταζαν μόνοι τους. Αυτό ήταν το πραγματικό Love Actually”.

 

Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση αναφέρει ότι η φετινή εκδήλωση έφτασε στη μέγιστη συμμετοχή εθελοντών. Η εφημερίδα Evening Standard του Λονδίνου ανέφερε ότι η εκδήλωση συγκέντρωσε περίπου 40.000 στερλίνες (λίγο περισσότερα από 51.000 δολάρια σε δολάρια ΗΠΑ) για τη διεξαγωγή του ετήσιου χριστουγεννιάτικου γεύματος του Hammersmith & Fulham.

 

READ MORE

LATEST NEWS