HOLLYWOOD NEWS

Shakira: Την έκαναν άγαλμα στην Κολομβία – «Αυτό είναι πολύ για τη μικρή μου καρδιά»

Lifenews

Μία απόλυτα συγκινητική στιγμή

Μία απόλυτα συγκινητική στιγμή βίωσε η Shakira αφού η ιδιαίτερη πατρίδα της, η πόλη Μπαρανκίγια στην Κολομβία την τίμησε με έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο. Την έκαναν άγαλμα 6,5 μέτρων. Όποιος επισκέπτεται πλέον την πόλη θα μπορεί να δει το πανομοιότυπο άγαλμα με τη Shakira να δεσπόζει.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Η σταρ ανέβασε φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή τιμή ενώ είχε τη χαρά να τη μοιραστεί με τους γονείς της, ιδιαίτερα τη μητέρα της που είχε και τα γενέθλιά της την ίδια ημέρα. Το άγαλμα συνοδεύει και μια αφιερωματική πλακέτα, η οποία συγκίνησε ακόμη περισσότερο τη Shakira. “Αυτό είναι πάρα πολύ για τη μικρή μου καρδιά” σχολίασε η Κολομβιανή σουπερστάρ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

“Μια καρδιά που συνθέτει, γοφοί που δεν λένε ψέματα, ένα απαράμιλλο ταλέντο. Μια φωνή που συγκινεί τις μάζες και πόδια που βαδίζουν για το καλό των παιδιών και της ανθρωπότητας” αναφέρει η τιμητική πλακέτα.Και προσθέτει μεταξύ άλλων: “Άγαλμα της Shakira από μπρούντζο, ύψους 6,50 μέτρων, που απεικονίζει τον εμβληματικό χορό της κοιλιάς της. Το τελείωμα της φούστας από αλουμίνιο συμβολίζει τα κύματα της θάλασσας και του ποταμού”

READ MORE

LATEST NEWS