PEOPLE

Βασίλης Καρράς: Το συγκινητικό «αντίο» από την κόρη του, Ειρήνη

Lifenews

Η τρυφερή φωτογραφία

Με μία τρυφερή φωτογραφία και χωρίς να γράψει ούτε μία λέξη, αποφάσισε η κόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη, ν' αποχαιρετήσει τον μπαμπά της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών και βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο. Η ανάρτησή της, γέμισε με εκατοντάδες σχόλια από γνωστούς της, που της γράφουν, μεταξύ άλλων: «Είχες έναν σπουδαίο πατέρα και θα είσαι πάντα πολύ περήφανη».

Η μονάκριβη κόρη του λαϊκού τραγουδιστή, στην οποία είχε τεράστια αδυναμία, ακολούθησε διαφορετική πορεία από τον Βασίλη Καρρά. Η Ειρήνη έχει αναλάβει τη λειτουργία του «Χωριού της Ειρήνης», τη μεγάλη μονάδα φιλοξενίας και διασκέδασης σε παραδοσιακό ύφος που διατηρούσε ο πατέρας της στην περιοχή Καρδία, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

«Eγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη“» είχε δηλώσει ο λαϊκός τραγουδιστής σε συνέντευξή του. Η γνωριμία τους έγινε σε μία ντισκοτέκ όταν ήταν περίπου 18 χρονών.

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο τραγουδιστής τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν με κορονοϊο στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, η σορός του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, την Τρίτη (26/12), στις 10 π.μ., στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.

Μία ημέρα αργότερα, την Τετάρτη (27/12), στις 12 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν η εξόδιος ακολουθία και η ταφή στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως ήταν και η τελευταία επιθυμία του. Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Βασίλη Καρρά επιθυμεί να στηριχθεί ο σύλλογος «Φλόγα» για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

READ MORE

LATEST NEWS