LIFESTYLE

Δήμητρα Βαμβακούση: Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ - Η διατροφή της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Lifenews

Το όνομα του μωρού;

Την πιο ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Καθημερινά βλέπει την κοιλίτσα της να φουσκώνει όλο και περισσότερο και το απολαμβάνει, καθώς δεν μένει πολύς καιρός ακόμα μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Μπορεί να μη δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες της αυτή την περίοδο στα social media της, ωστόσο την Τρίτη 19/12 ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σπάνια από το σπίτι της, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και δίπλα ένα μπολ γεμάτο μούρα.

Η νέα ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση με φουσκωμένη κοιλίτσα
Πάντοτε πρόσεχε τον εαυτό της και το σώμα της, όμως τώρα που είναι υπεύθυνη για το μικρό πλάσμα που κουβαλάει μέσα της, προσέχει ακόμη περισσότερο τι τρώει και όσα κάνει γενικότερα στην καθημερινότητά της

Η αποκάλυψη για το όνομα του παιδιού της
«Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για μένα. Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι και οι φίλες μου θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου, πάντα είναι. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, με πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε», σχολίασε στη συνέχεια για τις δυσκολίες που πέρασαν με τον σύζυγό της.

«Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές», ανέφερε για το όνομα του παιδιού τους, το οποίος όμως εμείς γνωρίζουμε - δείτε εδώ.

Σε ερώτηση σχετικά με τον αγαπημένος της, απάντησε: «Ο Γιώργος έχει διαφοροποιηθεί πλέον από το Survivor και είναι μια προσωπικότητα από μόνος του».

 

READ MORE

LATEST NEWS