LIFESTYLE

Απίστευτη ομοιότητα: Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με τη θεία της που είναι διδάκτωρ γαλλικής και συγκριτικής φιλολογίας

Lifenews

Δημοσίευσε φωτογραφίες με την θεία της

Υπάρχουν celebrities που είναι ίδιοι με τον μπαμπά τους ή τη μαμά τους, αλλά η Ελένη Μενεγάκη είναι ολόιδια με τη θεία της Μαρία Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε φωτογραφίες από μια σημαντική βραδιά στο Γαλλικό Ινστιτούτο όπου βραβεύτηκε η θεία της.

Εγραψε στη λεζάντα η Ελένη Μενεγάκη:

"Χτες βράδυ στο Γαλλικό Ινστιτούτο η αγαπημένη μου θεία , Μαρια Μενεγακη δέχθηκε το παράσημο της Αξιωματούχου των Γραμμάτων και των Τεχνών από το Γαλλικό Υπουργείο Πολιτισμού ! Περηφάνια , χαρά και συγκίνηση είναι οι πρώτες λέξεις που μπορώ να εκφράσω για την χθεσινή βραδιά !"

Η Μενεγάκη δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες από εκδήλωση όπου όλοι εντυπωσιάστηκαν με την ομοιότητά της με τη θεία της η οποία είναι αδελφή του πατέρα της.

Εκεί ήταν και η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη και οι τρεις τους πόζαραν μαζί.

 
 
Η Μαρία Μενεγάκη (ή αλλιώς η θεία – σωσίας της Ελένης Μενεγάκη) είναι διδάκτωρ γαλλικής και συγκριτικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου και ομότιμη καθηγήτρια της ιστορίας του γαλλικού πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 


Η Μενεγάκη έχει πει εξηγώντας την ομοιότητά της με τη θεία της:

"Μήπως γιατί είναι αδελφή του μπαμπά μου; Αλήθεια είναι ότι όσο μοιάζω σε εκείνη, δεν μοιάζω σε άλλον από την οικογένεια".
 

READ MORE

LATEST NEWS