HOLLYWOOD NEWS

Τραγικές στιγμές για κορυφαία τραγουδίστρια που δίνει "μάχη" με την υγεία της - «Έχει πλέον χάσει τον έλεγχο των μυών της»

Lifenews

Μάχη με την υγεία της

Μια τεράστια "μάχη" με την υγεία της δίνει κορυφαία τραγουδίστρια παγκοσμίου φήμης. Όπως και η Σελένα Γκόμεζ που έχει μιλήσει για τον Λύκο, έτσι και η ίδια έχει αναφερθεί ανοιχτά για την νευρολογική διαταραχή με την οποία έχει διαγνωστεί.

Ο λόγος για την Celine Dion

Λείπει από το τραγούδι εδώ και πάρα πολύ χρόνια, καθώς η υγεία της δεν της το επιτρέπει και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως για παράδειγμα η αδερφή της Κλοντέτ αλλά και τα παιδιά της Ντιόν, Ρενέ-Τσαρλς, και οι δίδυμοι Νέλσον και Έντι, βρίσκονται στο πλευρό της.

 

Επιδεινώθηκε η υγεία της
Η ίδια συνεχίζει τη μάχη της με τον Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου και η αδερφή της δήλωσε πως η υγεία της επιδεινώθηκε και πως πλέον «έχει πλέον χάσει τον έλεγχο των μυών της».

«Αυτό που μου ραγίζει την καρδιά είναι ότι ήταν πάντα πειθαρχημένη. Είναι αλήθεια ότι και στα δικά μας όνειρα και στα δικά της, ο στόχος είναι να επιστρέψει στη σκηνή. Με ποια ιδιότητα; Δεν ξέρω. Οι φωνητικές χορδές είναι μύες και η καρδιά είναι επίσης ένας μυς. Επειδή πρόκειται για μία στο εκατομμύριο περιπτώσεις, οι επιστήμονες δεν έχουν κάνει τόσο μεγάλη έρευνα, επειδή δεν επηρεάζει πολλούς ανθρώπους», δήλωσε η Κλοντέτ.

«Κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει την ελπίδα τους επειδή πρόκειται για μια ασθένεια που δεν είναι ευρέως γνωστή. Αν ξέρατε μόνο τον αριθμό των τηλεφωνημάτων που δέχεται το ίδρυμα για τη Σελίν... Οι άνθρωποι μας λένε ότι την αγαπούν και προσεύχονται γι' αυτήν. Παίρνει τόσα πολλά μηνύματα, δώρα και ευλογημένους σταυρούς», αποκάλυψε η αδερφή της Σελίν Ντιόν.

Να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια έκανε γνωστό το πρόβλημα με την υγεία της μέσω μιας ανάρτηση που είχε κάνει στο προφίλ της στο Instagram με ένα σπαρακτικό βίντεο.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

READ MORE

LATEST NEWS