LIFESTYLE

Mελίνα Νικολαΐδη: Πήγε με τη μαμά της στα εγκαίνια του καταστήματος του συντρόφου της

Lifenews

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκανε πάρτι με αφορμή το νέο του επιχειρηματικό ξεκίνημα το βράδυ της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου και βέβαια τα φλας έκλεψε η άφιξη της συντρόφου του Μελίνας Νικολαΐδη με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή. Οι τρεις τους έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες ενώ το ζευγάρι έκανε κοινές δηλώσεις στους δημοσιογράφους. 

  «Είμαι εδώ για να υποστηρίξω τον Αλέξανδρο. Είναι μια πάρα πολύ όμορφη επιχείρηση με φαγητά υγιεινά, μαμαδίστικα, διατροφικά, συνδυάζεται και με το γυμναστήριο. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να ευχηθώ και φαίνεται ότι είναι κάτι που θα πάει πολύ μπροστά. Εννοείται πως θα ερχόταν η μητέρα μου για να στηρίξει τον Αλέξανδρο. Και η μητέρα μου και η μητέρα του Αλέξανδρου είναι πάρα πολύ καλές μαγείρισσες» είπε η Μελίνα Νικολαΐδη. Ο σύντροφος της Αλέξανδρος 

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων προς τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη για το αν μαγειρεύει καλύτερα η μητέρα του, ή η Δέσποινα Βανδή, εκείνος απάντησε: «Εγώ προσωπικά τρώω από τη μητέρα μου επειδή είναι κοντά στα μαγαζιά και εγώ είμαι συνέχεια εδώ». 

Ενώ σε ερώτηση για το αν θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι της παρούσης. Αλλά γενικά δεν κοιτάω αυτό το πράγμα, αλλά μόνο τα μαγαζιά μου και ευτυχώς όλα πάνε καλά. Δεν θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με την τηλεόραση».

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS