LIFESTYLE

Σοκάρει η Νίκη Μερκούρη: Βρήκα το τριών μηνών μωρό μου νεκρό στην κούνια

Lifenews

Τραγική απώλεια

Για την τραγική απώλεια την οποία βίωσε με τον θάνατο του παιδιού της μίλησε η μαγείρισσα, Νίκη Μερκούρη.

"Σήμερα έχω τρία παιδιά, θα είχα όμως τέσσερα. Όταν έχασα το δεύτερο παιδί μου, που ήταν το δεύτερο αγοράκι, ο Σταυρούλης μου, όταν γεννήθηκε, έκανε εμετούς, το πήγα για εξετάσεις, εννέα γιατροί που κάνανε συμβούλιο μου είπαν να το πάρω στο σπίτι. Το πήρα στο σπίτι. Για μια εβδομάδα πηγαίνανε όλα καλά. Στη βδομάδα έγινε αυτό που δεν περίμενα να συμβεί" δήλωσε στον Alpha και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

"Κανένας δεν είναι εξοικειωμένος με τον θάνατο, πόσω μάλλον το να βρίσκεις ένα πλάσμα τριών μηνών στην κούνια του κατάμαυρο, όπως το βρήκα εγώ. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα αλλά η μητέρα μου και η αδερφή της τότε με πήγαν στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα. Εκεί ένας πνευματικός μου είπε το εξής: Να σκέφτομαι ότι έκανα δώρο στον ουρανό έναν άγγελο, όπως η Παναγία. Αυτό για μένα ήταν εκείνη τη στιγμή ένα κλικ. Το είδα κάπως διαφορετικά.

Όχι ότι το ξεπέρασα αλλά έμαθα όλα στη ζωή μου να τα αντιμετωπίζω με το σκεπτικό ότι όλα για κάποιο λόγο έρχονται", πρόσθεσε η σεφ, η οποία στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

"Έκτοτε, η Παναγία και ο Θεός μου χάρισαν δύο αγόρια. Δεν σου κρύβω βέβαια ότι μετά τα παιδιά μου δεν τα άφηνα δευτερόλεπτο. Άρχισα να το βλέπω ως ότι έχω έναν άγγελο να με προστατεύει" κατέληξε η Νίκη Μερκούρη.

READ MORE

LATEST NEWS