LIFESTYLE

Γιώργος Σαμπάνης: Αποκάλυψε την αλήθεια για το περιστατικό στη Σάμο και η φημες εγκυμοσύνης της συντρόφου του

Lifenews

«Ήταν πολύ προσβλητικό και κακό...»

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας και έδωσε μία εφ΄όλης συνέντευξη στον στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων απάντησε για το τι πραγματικά συνέβη το καλοακίρι σε συναυλία του στη Σάμο και κατέβηκε από τη σκηνη ακυρώνοντας την. Οι φήμες ήθελαν να είχε τσακωθεί με τη σύντροφο του Ιωάννα Σαρρή. 

«Είχε γίνει ένα περιστατικό στη Σάμο που έλεγαν ότι ακύρωσα τη συναυλία – που όντως την ακύρωσα εκείνη τη μέρα – γιατί είχα πάθει αιμάτωμα στον λαιμό. Όταν παθαίνεις αιμάτωμα στον λαιμό, αν τραγουδήσεις 5 λεπτά παραπάνω, μπορεί να χάσεις και τη φωνή σου. Αναγκάστηκα να τα πληρώσω όλα εγώ και να την ακυρώσω τη συναυλία. Έγραψαν διάφορα τότε. Ήταν πολύ προσβλητικό και κακό για τον επιχειρηματία, διότι όταν κάνεις 1.000 συναυλίες μέσα σε 10 χρόνια και σε μία συναυλία παθαίνεις αυτό το πράγμα, αυτός είναι ο πιο άτυχος άνθρωπος του κόσμου. Ήταν δύσκολο, δυσάρεστο. Ενθουσιάστηκα και πάνω σε ένα “πάμε” αίμα στη φωνή. Όταν παθαίνεις αιμάτωμα δε μπορείς να τραγουδήσεις, αλλά αν συνεχίσεις να τραγουδάς με αίμα στις χορδές τελείωσες». 

Ο Γιώργος Σαμπάνης ρωτήθηκε και τις φήμες πριν από λίγους μήνες που ήθελαν έγκυο τη σύντροφο του Ιωάννα Σαρρή. «Είναι δύσκολο, γιατί σε παίρνουν τηλέφωνο οι γονείς σου και σου λένε: “συγχαρητήρια, εμείς γιατί δεν το μάθαμε;” Και καλά οι γονείς… οι παππούδες; Που είναι σε προχωρημένη ηλικία και περιμένουν πώς και πώς να κάνεις ένα παιδί; Εκεί τι λες; Είναι λίγο περίεργο. Με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις οι δημοσιογράφοι μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά. Δεν έδωσα κι εγώ όμως κάποιο δικαίωμα. Ξέρω ότι αν βγω χέρι-χέρι στη Γλυφάδα ή στα μπουζούκια, θα πέσω πάνω σε κάποιον. Κάτω από το σπίτι μου το θεωρώ άκομψο».

READ MORE

LATEST NEWS