LIFESTYLE

Παρέλαση παρουσιαστών όλων των Κυπριακών καναλιών στο ίδιο τραπέζι για να δουν τον Λούη Πατσαλίδη

Έλενα Τσιακούπη

Παρέλαση "αστέρων" στο Λούη

Παρουσιαστές όλων των καναλιών βρέθηκαν όλοι μαζί και έκαναν έκπληξη στον Λούη Πατσαλίδη στην παράσταση του.

Ναι ναι... όσο περίεργο και αν σας ακούγεται... για τον Λούη δεν είναι. Καθώς πρόκειται για ένα άνθρωπο που ενώνει με το χιούμορ του, χαρίζει άφθονο γέλιο ενώ με την προσωπικότητα του έχει κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων του και επαγγελματιών του χώρου.

Το Down Town κατακλύστηκε από επώνυμες παρουσίες της τηλεόρασης για χάρη του Λούη Πατσαλίδη.

Όχι μόνο κατακλύστηκε αλλά όλοι η αφρόκρεμα των παρουσιαστών της Κυπριακής τηλεόρασης συντονίστηκε και κάθισε μαζί σε ένα τραπέζι.

ΡΙΚ, ΑΝΤ1, Omega, Sigma, Alpha έκαναν την ανατροπή για τον Λούη Πατσαλίδη, ενώθηκαν και διασκέδασαν μαζί για τον φίλο τους.

Στο τραπέζι των "αστέρων" παρευρέθηκε η Κατερίνα Αγαπητού, Κάτια Σάββα, Νίκος Συμεού, Σταύρος Κυπριανού, Νικήτας Κυριάκου, Αντρέας Δημητρόπουλος, Χρήστος Μιχάλαρος, Στέλλα Σάββα και όχι μόνο!!

Στη σκηνή ανέβηκε και η Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία ψυχαγώγησε τον κόσμο με τραγούδια της.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράσταση «Rewind Comedy Party», έχει κάνει θραύση στην νυχτερινή διασκέδαση, με τον κόσμο να τρέχει να προλάβει μια θέση.

 

Δείτε βίντεο εδώ

Για τους Λεμεσιανούς ... το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ο Λούης και η παρέα του θα βρίσκονται στην πόλη τους μαζί με τον Θάνο Καλλιρη για ένα μοναδικό comedy party . 

Δες πληροφορίες και πρόλαβε πριν γίνει sold out!!

READ MORE

LATEST NEWS