LIFESTYLE

Νατάσα Θεοδωρίδου: Δεν πήγαινα στο σχολείο των παιδιών μου γιατί δεν άκουγα πολύ καλά πράγματα

Lifenews

"Επέλεξα να είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου"

Για τη σχέση της με τα παιδιά της μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio.

"Επέλεξα να είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου γιατί ήθελα να οσμίζομαι τι συμβαίνει" δήλωσε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως όταν χρειάζεται είναι μαμά και όποτε χρειάζεται φίλη με τις δύο κόρες της.

"Στην πορεία αυτών των χρόνων τα βλέπεις όλα, και τα καλά και τα κακά και τα γέλια και τα κλάματα. Τα παιδιά μου είναι έντιμοι άνθρωποι και εγώ πιστεύω ότι από έναν καλό άνθρωπο δεν έχεις ποτέ να φοβάσαι τίποτα" πρόσθεσε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην περίοδο που τα παιδιά της ήταν στο σχολείο και το πώς αντέδρασε στα όσα άκουγε από τους δασκάλους τους.

"Όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου και πήγαινα στο σχολείο να ρωτήσω, δεν μου έλεγαν πολύ καλά λόγια και κάποια στιγμή σταμάτησα να πηγαίνω. Στη συνέχεια όμως, έβαλαν και οι δύο ταχύτητα και μπήκαν στο πανεπιστήμιο και οι δύο. Δεν το πίστευα, γιατί οι δάσκαλοι μού κουνούσαν το χέρι στο σχολείο" αποκάλυψε.

"Εγώ το μόνο που ρωτούσα ήταν αν ήταν καλά παιδιά, αν δημιουργούν προβλήματα ή αν έχουν κάποια παραβατική συμπεριφορά. Μου λέγανε ότι ήταν πολύ καλά παιδιά. Τον δρόμο σου τον βρίσκεις, όπως τον βρήκαν και οι κόρες μου κάποια στιγμή. Την καλοσύνη όμως δεν την βρίσκεις και επειδή το έχουν είμαι πολύ ήσυχη" κατέληξε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

READ MORE

LATEST NEWS