LIFESTYLE

Λεβέντης ο εργοδότης: Ο Χρίστος έβρισκε κλειστές πόρτες επειδή είναι κωφός - Μίλησε στο «Κάρμα» συγκίνησε και βρήκε δουλειά

Έλενα Τσιακούπη

Συγκινητική κίνηση εργοδότη.

Κύπριος εργοδότης προσέλαβε άμεσα τον Χρίστο, όταν άκουσε την ιστορία του.

Μετά το επεισόδιο ”Σιγή” της σειράς Κάρμα που προβλήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου, ο ιδιοκτήτης πρατηρίου αμέσως θέλησε να βοηθήσει.

Το επεισόδιο παρουσίασε την ιστορία κωφών ατόμων , τα οποία μίλησαν στην δική τους γλώσσα και μοιράστηκαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση στο νησί μας.

Ανάμεσα τους και ο Χρήστος Μαρτασίδης, ο νεαρός κωφός ο οποίος εξήγησε ότι δυσκολεύεται να βρει δουλειά και βρίσκει συνεχώς κλειστές πόρτες.

Ο ιδιοκτήτης πρατηρίου, Μάριος Χρίστου, όταν είδε το επεισόδιο ζήτησε την βοήθεια του κόσμου μέσα από τα Social Media για να εντοπίσει τον Χρίστο Μαρτασίδη ο οποίος έψαχνε δουλειά.

Μετά από διαφορες προσπάθειες κατάφερε να τον εντοπίσει και του πρόσφερε δουλεία. Ο Χρήστος Μαρτασίδης ξεκινάει δουλειά την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου.

Σε ανάρτηση του ο εργοδότης έγραφε

«Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Έχουμε συναντηθεί με τον Χρίστο και ξεκινάει δουλειά την ερχόμενη Δευτέρα. Όσοι είδατε απόψε το Κάρμα στον Άλφα Κύπρου (το επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στους κωφούς συνανθρώπους μας), στο τέλος μίλησε στην νοηματική ενας συνάνθρωπος μας εν ονόματι Χρίστος Μαρτασίδης και είπε ότι ψάχνει δουλειά, αλλά κανένας δεν τον αποδέχεται.

Αν τον γνωρίζει κάποιος , παρακαλώ όπως με φέρει σε επαφή μαζί του διότι μπορώ και θέλω να του προσφέρω δουλειά στο πρατήριο μου στην Λακατάμεια. Εγώ σε αποδέχομαι λεβέντη μου!» ήταν τα λόγια του Μάριου Χρίστου.

 

READ MORE

LATEST NEWS