LIFESTYLE

«Δεν θα είμαστε εδώ...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA

Lifenews

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/12 η Ελένη Μενεγάκη βγήκε στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, και σκόρπισε τις ευχές της σε όλους τους εορτάζοντες. Στη συνέχεια, ωστόσο, συζητώντας με τους συνεργάτες της προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον της και το πώς θα περάσει εκείνη τα Χριστούγεννα.

«Μπήκε ο Δεκέμβρης για τα καλά! Φτάσαμε σε μία γιορτή που πραγματικά πάρα πολλά ελληνικά σπίτια γιορτάζουν. Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκου και τις Νικολέττες, στα Νικάκια γενικότερα, σε όλους μας τους φίλους, τους συγγενείς και τους γείτονες! Αχ, τι ωραία μέρα σήμερα», είπε αρχικά στέλνοντας τις ευχές της.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το μέλλον της εκπομπής της στο MEGA
Και έπειτα, συζητώντας με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, του ζήτησε να κάνει μερικές προτάσεις για ταινίες, καθώς: «Δεν θα είμαστε εδώ όλο το Δεκέμβρη...», εννοώντας πως δεν θα βρίσκεται στον αέρα ολόκληρο το μήνα, διότι η εκπομπή σταματά περίπου δέκα μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ώστε όλοι να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους και να πραγματοποιήσουν τα ταξίδια τους.

Έπειτα, έπεσε διαφημιστικό διάλειμμα και αφού επέστρεψε, "έδωσε στεγνά" τους συνεργάτες τους για όσα κάνουν πίσω από τις κάμερες.

«Αυτά τα παιδιά είναι ντυμένα στολισμένα, είναι έτοιμα… παίζουν με τα κινητά τους. Σου λέει δεν έχει έρθει ακόμα η Ελένη, ούτε που με ακούνε, άμα τους δείτε…Ένας κοιτάζει από εδώ, άλλος κοιτάζει από εκεί… Στον κόσμο τους, δεν ξέρουν ότι μιλάω για αυτούς… Πωπωπω, δείτε τους, δείτε τους! Ρε παιδιά για εσάς μιλάω; Παίζετε με τα κινητά σας, σημασία δεν δίνετε…».

READ MORE

LATEST NEWS