ΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΞ

Τρόποι για να νικήσετε τη ρουτίνα μέσα στη σχέση

Lifenews

Είστε χρόνια σε σχέση με τον σύντροφό σας και νιώθετε ότι η καθημερινότητα και η ρουτίνα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή σας;

Λέτε ότι θα θέλατε να κάνετε πράγματα με το σύντροφό σας αλλά δεν έχετε το χρόνο, δεν προλαβαίνετε, ρίχνετε το βάρος και την ευθύνη στους σύγχρονους ρυθμούς της ζωής.

Είναι γεγονός ότι μία σχέση χρειάζεται λίγη περιπέτεια ή και ρομαντισμό για να ενισχυθεί ο δεσμός, ποιοτικό χρόνο και αναμνήσεις που θα δημιουργήσετε μαζί ως ζευγάρι.

Πάμε να δούμε παρακάτω μερικούς τρόπους ώστε να μη βαλτώσει η σχέση σας.

Ταξίδια: Τα ταξίδια μην ξεχνάμε ότι είναι τροφή για το μυαλό, τη ψυχή αλλά και το σώμα μας.

Ραντεβού: Το έχουμε τονίσει ξανά και ξανά πόσο καλό κάνει στη σχέση σας ένα ραντεβουδάκι στο οποίο όμως δεν θα ετοιμαστείτε να φύγετε μαζί από το σπίτι – για τα ζευγάρια που συμβιώνουν αλλά θα βρεθείτε έξω.

Γυμναστείτε μαζί: Μπορείτε όμως να βγείτε να περπατήσετε έξω μαζί να γυμναστείτε στα πάρκα που έχουν και υπαίθρια όργανα γυμναστικής, να παίξετε ένα παιχνίδι με κίνηση, να ασχοληθείτε με την κηπουρική φροντίζοντας το κήπο ή το μπαλκόνι σας, να κάνετε μαθήματα χορού, κλπ.

Δοκιμάστε νέα πράγματα: Συνήθως τα ζευγάρια από κάποιο σημείο και μετά, μπαίνουν σε μία ρουτίνα και στο τρόπο διασκέδασης, όπως πηγαίνουν στα ίδια μπαράκια, στα ίδια εστιατόρια και ταβερνάκια, κλπ. Δοκιμάστε λοιπόν νέα μαγαζιά, αποκτήστε νέες εμπειρίες.

Δοκιμάστε νέες εμπειρίες, όπως: Μία βόλτα στη φύση, σε παιχνίδια δράσης,  λούνα παρκ να νιώσετε και πάλι για λίγο παιδιά, σπα για μασάζ για ζευγάρια και όμορφη χαλάρωση, συναυλίες, θέατρο, σινεμά, ξεκινήστε ένα χόμπι μαζί, πχ. πεζοπορία, ακούστε podcast.

READ MORE

LATEST NEWS