ΖΏΔΙΑ

Σου αρέσει ένας Ζυγός; 4 tips για να τον κάνεις δικό σου

Lifenews

Εγγυημένα αποτελέσματα.

Σου αρέσει ένας Ζυγός και θες να είσαι μαζί του;

Δες παρακάτω τέσσερα πράγματα που σου προτείνω να προσέξεις πολύ και σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα στο ξεκίνημα της σχέσης σας.

 

Να του μιλάς απλά, κατανοητά και να μην διανοθείς να του υψώσεις ποτέ τον τόνο της φωνής σου

Ο Ζυγός δεν θέλει με τίποτα να του φωνάζεις. Αν π.χ. τσακωθείτε και φταίει αυτός προσπάθησε να του εξηγήσεις πως ακριβώς νιώθεις με ηρεμία, χωρίς υστερίες και τσιρίδες.

Αν έχεις δίκιο και λογικά επιχειρήματα φυσικά και θα σε ακούσει, θα κάνει πίσω και θα σου ζητήσει συγγνώμη.

Να είσαι πάντα τρυφερή μαζί του

Αν το κάνεις αυτό αμέσως θα δεις ότι θα σου δείξει το ίδιο και από την πλευρά του. Θα σε φροντίζει, θα σε νοιάζεται και φυσικά θα σε αγαπάει.

Δεν πρέπει να ξεχνάς πως ο Ζυγός έχει πολλά συναισθήματα

Να θυμάσαι πάντα ότι τα λόγια μένουν, δεν ξεχνιούνται

Αν θες να έχεις έναν Ζυγό για πολύ καιρό δίπλα σου τότε θα πρέπει να προσχέσεις τι λες. Αν π.χ. δεν συμπαθείς κάποιον φίλο του και του μιλάς άσχημα γι' αυτόν από το πρωί έως το βράδυ, να είσαι σίγουρη ότι θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Η γνώμη του για σένα θα αλλάξει και θα προτιμήσει να τελειώσει τη σχέση σας.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

μέσα του αλλά προτιμάει να τα βγάζει στην επιφάνεια και να τα δείχνει μόνο όταν αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά και αφού το έχεις κάνει πρώτη εσύ.

Να μην τον πιέζεις να κάνει πράγματα που δεν θέλει

ΟΚ, δεν σου είπα μέσα στη σχέση σας να κάνει αυτός ό,τι θέλει. Υπάρχει όμως πάντα τρόπος να πετύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου χωρίς να το φτάσεις στα άκρα.

Και που είσαι... Άρχισε με μικρές αλλαγές, μην του φέρεις τούμπα την καθημερινότητά του από τη μια στιγμή στην άλλη γιατί και θα αντιδράσει άσχημα και απλά δεν θα καταφέρεις τίποτα.

READ MORE

LATEST NEWS