ΖΏΔΙΑ

3 ζώδια που θα είναι τυχερά στον έρωτα μέσα στο 2024

Lifenews

Τι λένε οι πρώτες αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά του νέου έτους

Είτε το έχεις συνειδητοποιήσει, είτε όχι, το 2024 είναι μια ανάσα μακριά και οι πρώτες αστρολογικές προβλέψεις, είναι εδώ. Οι πλανήτες θα αλλάξουν θέση και αυτό θα φέρει άλλοτε ευχάριστα γεγονότα, και άλλοτε όχι ιδιαίτερη εύνοια. Όπως κάθε χρονιά, κάποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο, και άλλα όχι τόσο.

Για την ώρα όμως, θα εστιάσουμε στις σχέσεις και τον έρωτα, μιας και οι εξελίξεις θα είναι πολλές για ορισμένα ζώδια. Το έτος αυτό θα μας καλωσορίσει με μια άκρως ερωτική όψη που δεν είναι άλλη από τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο στις 22/02/2024. Η συνάντηση αυτών των πλανητών φέρνει πάθος, ερωτική έξαψη, και αισθησιασμό.

Ποια ζώδια θα έχουν την μεγαλύτερη εύνοια στα ερωτικά τους για το 2024:

Ταύροι

Για εσάς τους Ταύρους καλό είναι να εστιάσετε στο πρώτο τρίμηνο του 2024, όπου θα βρίσκεται ακόμη ο Δίας στο ζώδιο σας. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της εύνοιας και της επέκτασης και αυτό σημαίνει πως οι ευκαιρίες γενικότερα στη ζωή σας θα είναι πολλές. Πέρα από αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ο Δίας φέρνει μια αναπάντεχη εξέλιξη στα ερωτικά σας, ειδικά κοντά στις 20/04 όπου δημιουργείται όψη με τον Ουρανό. Σε όποια φάση της ζωή σας κι αν βρίσκεστε, καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Επιπλέον, το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα στις 23/05 είναι μια εξίσου θετική όψη για εσάς που μιλάει για έρωτα και ρομαντισμό, ειδικά αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Δίδυμοι

Έχετε την τύχη με το μέρος σας εσείς οι Δίδυμοι, αφού από τις 25/05 ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης θα σας βοηθήσει να πετύχετε κάθε στόχο σας, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα προσωπικά-επαγγελματικά. Όλη η υπόλοιπη χρονιά λοιπόν είναι δική σας και θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες σε επίπεδο σχέσεων. Στις 02/06 το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία να πάτε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας. Εκείνες τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να μπει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο θα σας καθορίσει και μάλιστα με θετική έννοια. Είναι πολύ πιθανό ένα ταξίδι να αλλάξει τη ζωή σας ή να παίξει κομβικό ρόλο για εσάς ένα άτομο από το εξωτερικό. Το σημαντικότερο μέσα σε αυτή τη χρονιά είναι να έχετε πίστη, να είστε ανοιχτοί στο καινούριο και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες

Αιγόκεροι

Με τον Δία να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 25/05, οι πρώτοι μήνες του χρόνου θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστοι για εσάς στο ερωτικό κομμάτι. Το φλερτ και η διασκέδαση θα μπουν ξανά στη ζωή σας και θα νιώσετε πιο εξωστρεφείς, αυθόρμητοι και ζωντανοί. Η σύνοδος Δία-Ουρανού στις 20/04 μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία, μια εξομολόγηση από το πουθενά, έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή μια εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το απροσδόκητο σας περιμένει, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Επιπλέον, το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα στις 23/05 ενισχύει τη ρομαντική διάθεση και σας βοηθάει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις και ανταπόκριση.

 

 

READ MORE

LATEST NEWS