LIFESTYLE

Χριστίνα Παυλίδου: Η συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε με την μητέρα της πεθερά της και την πεθερά της

Lifenews

Τα σπαρακτικά λόγια που έγραψε

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Χριστίνας Παυλίδου, καθώς «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του Γιώργου Τσιάκκα χθες Κυριακή 03 Δεκεμβρίου.

Η Χριστίνα Παυλίδου, μέσω ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ανάρτησε μια φωτογραφία μαζί με την μητέρα της Άλκηστης Παυλίδου και την πεθερά της γράφοντας συγκινητικά λόγιά.

«Οι αγαπημένες συμπεθερες! Η μια βιάστηκε να φύγει στα 74 της χρόνια, η άλλη πλήρης ημερών στα 92 της ,μας έφυγε σήμερα! Η Εύγενούλα μας, η μάνα γη, η δεύτερη μου μάνα εσβησε σήμερα, ειρηνικά και πέταξε στο φως! «Μάνα κράζει το παιδάκι μανα ο νιος και μάνα ο γέρος,μανα ακους σε καθε μερος αχ τι ονομα γλυκο», το αγαπημένο της ποίημα που μας το απαγγελε μέχρι τελευταία! Είμαι σίγουρη ότι όπως και η Άλκηστη μας ετσι και εσυ αγαπημενη μας, με παρρησία κέρδισες μια θέση στον παράδεισο! Η Παναγια μας που τοσο αγαπουσες είμαι βεβαιη, πέραν πάσης αμφιβολίας ότι σε πήρε απο το χέρι και σε οδηγεί στας αιωνιας μονας!!Αιώνια σου η μνήμη αγαπημένη μου πεθερά, Δώσε μια αγκαλιά στην μανούλα μου στην αγαπημένη σου συμπεθερούλα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

READ MORE

LATEST NEWS