BEAUTY & STYLE

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τα logo nails που χαρίζουν μία δόση πολυτέλειας στο manicure

Lifenews

Για να υιοθετήσεις τα logo nails το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σχεδιάσεις το όνομα της αγαπημένης σου μάρκας ή το logo (εικονίδιο) πάνω στα νύχια.

Τι είναι η logomania που έχει κυριαρχήσει παντού τα τελευταία χρόνια; Πρόκειται, για ένα trend που έχει επεκταθεί από τα ρούχα και τα μαλλιά, τώρα και στα νύχια. Logo γνωστών οίκων και fashion brands κοσμούν τα νύχια μας και τους χαρίζουν μία δόση πολυτέλειας.

Το συγκεκριμένο nail trend έχει γίνει αρκετά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια στα social media, με τους nail experts να δημιουργούν τα πιο ευφάνταστα και σύγχρονα σχέδια. Για να υιοθετήσεις τα logo nails το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σχεδιάσεις το όνομα της αγαπημένης σου μάρκας ή το logo (εικονίδιο) πάνω στα νύχια. Το logo manicure είναι μία εξαιρετική επιλογή για τις λάτρεις του μίνιμαλ. Επίλεξε, μία nude ουδέτερη βάση και σχεδίασε από επάνω με χρυσές ή ασημένιες λεπτομέρειες το όνομα του brand. Είναι ένα manicure που μπορεί να συνδυαστεί με τα festive ρούχα των γιορτών, καθώς η διακριτική λάμψη του είναι αρκετή για να το κάνει να ξεχωρίζει από μακριά.

Logomania!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Πολλές διάσημες Ελληνίδες έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο nail trend στο manicure τους. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τους προηγούμενους μήνες είχε επιλέξει το logo της Chanel για να στολίσει το manicure της. Συγκεκριμένα, η βάση της είχε μία απαλή ροζ απόχρωση και το logo της Chanel είχε λευκό χρώμα. Ένα διακριτικό nail art που λατρέψαμε!

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Καινούργιου, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε το νέο manicure της. Η Κατερίνα, υιοθέτησε τα logo nails! Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα ασπρόμαυρο manicure στο οποίο πρόσθεσε μία χρυσή λεπτομέρεια με το logo του οίκου Chanel. Τα νύχια της ήταν σε οβάλ σχήμα, ενώ το logo το πρόσθεσε μόνο τον παράμεσο.

 

Πηγή: queen.gr

READ MORE

LATEST NEWS