LIFESTYLE

Παίκτης του «Squid Game» κατηγορεί το Netflix - Τι τους ζήτησαν να κάνουν - Βίντεο

Lifenews

Δείτε τα βίντεο

Ένας από τους διαγωνιζόμενους του αμφιλεγόμενου ριάλιτι «Squid Game: The Challenge», το οποίο είναι εμπνευσμένο από την επιτυχημένη σειρά «Το παιχνίδι του Καλαμαριού» ισχυρίστηκε ότι ορισμένα μέρη του σόου, δεν ήταν τόσο αληθινά όσο φαίνονταν.

Το ριάλιτι που προβάλλεται αυτή τη στιγμή στο Netflix, περιλαμβάνει 456 διαγωνιζόμενους που συμμετέχουν σε διάφορες προκλήσεις για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο ύψους 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων (3,62 εκατομμυρίων λιρών). Οι προκλήσεις αυτές βασίζονται στα εμβληματικά παιχνίδια της νοτιοκορεατικής τηλεοπτικής σειράς «Squid Game», η οποία απέκτησε τεράστια δημοτικότητα κατά την προβολή της το 2021.

Ένα από τα αξέχαστα παιχνίδια στο «Squid Game: The Challenge» είναι το παιχνίδι μπισκότων Dalgona, όπου οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν μια βελόνα για να χαράξουν ένα συγκεκριμένο σχήμα από ένα μπισκότο καραμέλας. Αν το μπισκότο έσπαγε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο διαγωνιζόμενος θα αποκλειόταν. Στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής, με τίτλο «Ο άνθρωπος με την ομπρέλα», ο διαγωνιζόμενος με αριθμό 299, ο Spencer Hawkins, έγινε το επίκεντρο της προσοχής κατά τη διάρκεια αυτού του παιχνιδιού.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε τέσσερις σειρές και τους ανατέθηκε να αποφασίσουν πώς θα μοιράσουν τα σχήματα στα μπισκότα μεταξύ τους. Ο Spencer, αντιμετωπίζοντας την πιο δύσκολη πρόκληση, αποφάσισε να επιλέξει το σχήμα της ομπρέλας, μια απόφαση που δεν άρεσε στους συναγωνιστές του. Λίγο αργότερα, οι συνδρομητές βλέπουν τον Spencer σε κακή ψυχολογική κατάσταση, να κλαίει και να έχει τάση για εμετό που πήρε τη λάθος απόφαση.

Ωστόσο, ο Spencer ισχυρίστηκε πρόσφατα πως οι σκηνές, δεν ήταν και τόσο γνήσιες. Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο το ένα τέταρτο του δωματίου διαγωνιζόταν πραγματικά κάθε φορά, ενώ τα άλλα τρία τέταρτα είχαν οδηγίες να προσποιηθούν και απλά να κουνήσουν τα δάχτυλά τους σαν να δούλευαν πάνω σε ένα μπισκότο.

Ο Σπένσερ παραδέχτηκε ότι δεν έκανε καλή δουλειά στην προσποίηση και κυρίως παρατηρούσε τους υπόλοιπους που ανταγωνίζονταν πραγματικά.

Το Netflix απάντησε σε αυτούς τους ισχυρισμούς μέσω εκπροσώπου του, δηλώνοντας ότι όλοι οι παίκτες συμμετείχαν στην πρόκληση Dalgona. Εξήγησαν ότι οι διαγωνιζόμενοι βιντεοσκοπήθηκαν σε μικρότερες ομάδες για να διασφαλιστεί η σωστή κάλυψη και η ακριβής αξιολόγηση της απόδοσης κάθε συμμετέχοντα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS