LIFESTYLE

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μου κάνουν ντοκιμαντέρ και θα κρατήσω εκεί τα μυστικά για να τα πω»

Lifenews

Δείτε στο βίντεο όσα ανέφερε

"Κρατάω αρχεία και στοιχεία ώστε να είναι τελειοποιημένο" αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος της Βάσως Λασκαράκη στην εκπομπή Break του ΣΚΑΪ, η οποία και θα προβληθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Εμείς εξασφαλίσαμε ωστόσο πρώτοι ένα μικρό απόσπασμα, στο οποίο και ο γνωστός παρουσιαστής μιλάει για την πρώτη του μέρα στην τηλεόραση αποκαλύπτοντας πως τα μυστικά για αυτήν θα τα μοιραστεί στο… ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για εκείνον!

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημειώνει χαρακτηριστικά πως «είμαι στην τηλεόραση από 17 ετών, από το 1991. Θυμάμαι την πρώτη μου μέρα, μια πολύ παράξενη ιστορία, την οποία κρατάω όμως για το ντοκιμαντέρ που μου φτιάχνουν. Το λέω αλήθεια, μου κάνουν ένα ντοκιμαντέρ και θα κρατήσω εκεί τα περισσότερα μυστικά για να τα πω. Ουσιαστικά θα έχει και μια περιγραφή σκηνοθετική στο πως έφτασα, με μια βαλίτσα στην Αθήνα, οπότε και κάποιος θα υποδυθεί τον ρόλο πως φτάνω στην Αθήνα με μια γκρι βαλίτσα».

«Θέλω να πω πως για να γίνει, όσο γίνεται, καλύτερο έχω ξεκινήσει εδώ και καιρό να κρατάω αρχεία και στοιχεία και πράγματα ώστε να είναι τελειοποιημένο μετά από ένα χρονικό διάστημα. Γιατί σου φαίνεται παράξενο στην Ελλάδα να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ για κάποιον άνθρωπο;» αναρωτιέται, εν συνεχεία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην ψυχαγωγική εκπομπή Break με την Βάσω Λασκαράκη.

«Ενώ σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα δεις στη Γαλλία για Γάλλους, στην Ιταλία για Ιταλούς, στην Ισπανία για Ισπανούς, αφήνω τους Αμερικανούς γιατί αναφέρονται σε όλο τον πλανήτη, μόλις πούμε για την Ελλάδα…».

Ολόκληρη η συνάντηση που είχαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Βάσω Λασκαράκη θα προβληθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο Break του ΣΚΑΪ.

ΠΗΓΗ: Zappit.gr

READ MORE

LATEST NEWS