LIFESTYLE

Χ. Αριστοτέλους: Η αποκάλυψη για τα χρήματα που βγάζουν οι παρουσιαστές στην Κύπρο

Lifenews

Με αφορμή το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου που αφορούσε στην κακή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται μεγάλη μερίδα του κόσμου στην Ελλάδα, η παρέα του «Με αγάπη Χριστιάνα» σχολίασε τις δηλώσεις του.

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου «Μπορεί να έχω κάνει λάθη, αλλά δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος», προκάλεσε τις αντιδράσεις αλλά κυρίως έφερε το σχολιασμό στην εκπομπή του "Με αγάπη Χριστιάνα" με τον Χάρη Παπαθεοχάρους να αναφέρει ότι στην Ελλάδα μιλάνε πιο εύκολα για την κακή οικονομική κατάσταση τους.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους , από την άλλη, ξεκαθάρισε ότι στη Κύπρο τα ποσά που πληρώνονται οι παρουσιαστές δεν συγκρίνονται με τους μισθούς της Ελλάδα.

«Στην Κύπρο δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει βγάλει από την τηλεόραση και γενικότερα από τον χώρο του θεάματος τα χρήματα που έχουν πάρει άνθρωποι στην Ελλάδα. Χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό, απλά για να αντιληφθούμε πόσο διαφορετικά είναι τα μεγέθη»

Ενώ συνέχισε αναφέροντας ότι «Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παρουσιαστές στην Κύπρο δεν έχουν πάρει ούτε κατά διάνοια χρήματα που έχουν πάρει κάποιοι στην Ελλάδα που είναι μαζί με τον κεντρικό παρουσιαστή, δεν μιλάω καν για τον κεντρικό παρουσιαστή».

 Δείτε το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS