LIFESTYLE

«Ένιωσα, ότι σβήνω! Πήγαμε στο νοσοκομείο και κατάλαβαν, ότι...» - Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του Στέλιου Ρόκκου για τη στιγμή που έπαθε έμφραγμα

Lifenews

Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day την Παρασκευή (24/11) με τον γνωστό τραγουδιστή να μιλάει μεταξύ άλλων για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας, που πέρασε.

Πριν από μερικούς μήνες ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με αεροσκάφος από τη Λήμνο, που μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, όπου νοσηλεύτηκε.

Μέσα από τις νέες δηλώσεις του ο Στέλιος Ρόκκος ανέφερε, πως βίωσε το έμφραγμα, αν είχε ανησυχία για την πορεία της ζωής του, αλλά και τι κάνει σήμερα για να είναι υγιής μετά τις οδηγίες του γιατρού του.

Οι νέες δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου για το έμφραγμα που υπέστη
«Ήταν τόσο εύκολο, εννοώ γιατρεύτηκε εύκολα. Δεν ήταν κάτι, που είχε πόνους. Ένιωσα κάποια στιγμή ότι σβήνω, χάνομαι. Πήγαμε στο νοσοκομείο και κατάλαβαν, ότι έπαθα έμφραγμα και ότι πρέπει να ταξιδέψω για Αθήνα, αλλά δεν ταλαιπωρήθηκα, ένιωσα τόσο γρήγορα καλά, που ήταν σαν να μην το πέρασα ποτέ. Δηλαδή μου λέγανε έπαθες έμφραγμα και εγώ ήμουν: «Τι λένε;». Την αγωγή την φαρμακευτική την ακολουθώ κατά γράμμα, από ό,τι μου λένε!», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Οι δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Στέλιος Ρόκκος αναφέρθηκε

«Διαφωνώ ριζικά αν και τον ξέρω τόσα χρόνια από τη νύχτα τον Αχιλλέα. Διαφωνώ ριζικά με τον τρόπο. Χάνεις το δίκιο σου έτσι. Ειδικά με τον Αλκίνοο ήταν τραγικό. Αν και δεν ήμουν φαν του Κασσελάκη, δεν το αντιμετωπίζεις έτσι σεξιστικά και ομοφοβικά.

Είναι πολύ υγιές να έχει ο καθένας μια άποψη και να την εκφράζει και αν υποστεί και τις συνέπειες. Με αυτό που έκανε, ο Αχιλλέας δεν έχει υποστεί καμία συνέπεια και έχει ξαναβγεί δήμαρχος με μεγάλο ποσοστό. Οπότε συμφωνεί η τοπική κοινωνία, εγώ όμως όχι γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος. Αν και διαφωνώ ριζικά με τον κ. Κασσελάκη. Μάλλον δεν διαφωνώ με τον Κασσελάκη, διαφωνώ με τον κόσμο και την κυρία που πάει να ψηφίσει, την ρωτάνε τι θα ψηφίσει και λέει «δεν θυμάμαι το όνομα του, αυτό το ομορφόπαιδο». Διαφωνώ με αυτή την κοινωνία. Που πας καλή μου κυρία να ψηφίσεις αυτό το ομορφόπαιδο που δεν ξέρεις τι σου γίνεται; Δηλαδή το ομορφόπαιδο θα ψηφίσεις;», είπε ο Στέλιος Ρόκος.

Πηγή: youweekly

READ MORE

LATEST NEWS