LIFESTYLE

Πέτρος Κωστόπουλος - Κατερίνα Λιόλιου: Η συνάντηση δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Lifenews

Στο Madwalk 2023 βρέθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου, δύο χρόνια μετά το τέλος της σχέσης τους.

Ο πρώην επιχειρηματίας και εκδότης το 2020 είχε απασχολήσει τα media με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου. Ο ίδιος ουδέποτε θέλησε να απαντήσει ανοιχτά για την σχέση αυτή, με την Κατερίνα Λιόλιου να βρίσκεται συχνά σε αμηχανία με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ωστόσο, ήταν κοινό μυστικό ότι οι δυο τους ήταν μαζί, αφού έκαναν κοινές εξόδους και μάλιστα είχαν ταξιδέψει στο Ντουμπάι, στο πλευρό του PR Manager, Χάρη Σιανίδη, ο οποίος και είχε "προδώσει" την παρουσία τους με αναρτήσεις στα social media.

"Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ. Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα στο Ντουμπάι, αλλά μέχρι εκεί" δήλωσε τότε η τραγουδίστρια.

Το 2021 τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο χωρισμός ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Κατερίνα Λιόλιου είναι οριστικός. Δύο χρόνια μετά, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, οι δυο τους βρέθηκαν στη βραδιά των Madwalk 2023.

 

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε μεταξύ τους συνάντηση ή κάποιο τετ-α-τετ κατά την είσοδό τους στο Tae Kwon Do.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ

READ MORE

LATEST NEWS