LIFESTYLE

Μεγάλη νικήτρια η Σακίρα στα Latin Grammy 2023 - Η ερμηνεία τραγουδιού με τους γιους της - Δείτε βίντεο

Lifenews

«Έχω υποσχεθεί στα παιδιά μου να είμαι ευτυχισμένη»

Εντυπωσίασε η Σακίρα στα Latin Grammy 2023, που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στη Σεβίλλη της Ισπανίας καθώς απέσπασε τρία βραβεία.

Κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων, η Σακίρα ανέβηκε στη σκηνή δύο φορές και τραγούδησε ζωντανά, ενώ παρουσίασε το «Bzrp Music Sessions, Vol. 53» με τον Bizarrap, αλλά με διαφορετική μορφή. Παράλληλα, η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια συνόδευσε την ερμηνεία της με μια εντυπωσιακή χορογραφία τάνγκο, ενώ φορούσε μια δημιουργία των Dolce & Gabbana.

Επίσης, η Σακίρα χάρισε στο κοινό μια συγκινητική ερμηνεία του τραγουδιού «Acróstico». Ωστόσο την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά της, Μίλαν και Σάσα, που εμφανίστηκαν να τραγουδούν σε προηχογραφημένα βίντεο και συγκίνησαν το κοινό. Πρόκειται για τους γιους που έχει αποκτήσει η τραγουδίστρια με τον Ζεράρ Πικέ.

Η Σακίρα αφιέρωσε στα παιδιά της το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς. «Τους έχω υποσχεθεί ότι θα είμαι ευτυχισμένη», είπε και ευχαρίστησε το ισπανικό κοινό της που «ήταν μαζί μου σε καλές και κακές στιγμές».

 

READ MORE

LATEST NEWS