LIFESTYLE

Λάκης Γαβαλάς για Δέσποινα Βανδή: Τα λουκ της δεν μου αρέσουν

Lifenews

«Από ό,τι κατάλαβα αισθάνεται πολύ ωραία μέσα σε αυτά και για αυτό δεν θα το άλλαζα»

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για την τηλεόραση, τις ενδυματολογικές του επιλογές, αλλά και τα social media.

Ο σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Fay's Time» κι αποκάλυψε αρχικά: «Κάτι θα δείτε από εμένα στην τηλεόραση. Απλά κι εγώ το φτιάχνω όπως θέλω να γίνει. Ο κόσμος πραγματικά μου στέλνει επίμονα μηνύματα ότι τους λείπω από την τηλεόραση. Είναι σε project, αλλά με τη δική μου διαμόρφωση».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή. «Τη Δέσποινα Βανδή τη θαυμάζω, την αγαπώ. Εγώ τη βλέπω στα μάτια μου, όπως έχουμε συζητήσει οι δυο μας. Το ντύσιμο είναι κάτι διακοσμητικό της στιγμής. Έχει πολύ υπέροχο γυμνό χαρακτήρα, στο μυαλό εννοώ, είναι ανεπιτήδευτο κορίτσι. Τα λουκ της δεν μου αρέσουν, για αυτό που θα μπορούσε να φορά η Δέσποινα. Από ό,τι κατάλαβα αισθάνεται πολύ ωραία μέσα σε αυτά και για αυτό δεν θα το άλλαζα. Δεν με ενδιαφέρει η ηλικία, αλλά το λουκ του ανθρώπου».

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Με την έννοια του ερωτευμένου ένας άνθρωπος στην ηλικία μου δεν λέγεται ερωτευμένος. Είμαι καλά, δηλαδή ανατριχιάζω. Έχει βρεθεί αυτό το άτομο και για αυτό δεν έχω κάνει αποτρίχωση, για να είναι η τρίχα κάγκελο».

Για τα social media, ανέφερε: «Ευτυχώς έχω πολύ σεβασμό μέσα από τα social media. Δυο-τρεις φορές μου έχουν πει "αει μωρή κω**γρια που***ρα. Λέω πες το ένα-ένα να το χορτάσουμε».

READ MORE

LATEST NEWS