LIFESTYLE

Μίλτος Τεντόγλου: Τον ενόχλησε η απαράδεχτη κίνηση Κύπριας δημοσιογράφου και την άδειασε (βίντεο)

LifenewsTeam

Όσα έγιναν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι Μίλτος Τεντόγλου, Κυριάκος Ιωάννου και Λάμπρος Παπακώστας βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στην Κύπρο σε εκδήλωση του "Enavsma Foundation" με τίτλο "Άλμα Έμπνευσης". Οι τρεις κορυφαίοι αθλητές μοιράστηκαν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες με σκοπό να εμπνεύσουν τους νέους. Λίγο πριν την εκδήλωση ο Χρυσός Έλληνας Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Σε κάποια στιγμή η δημοσιογράφος της εκπομπής "Ήρθε κι έδεσε" Άννα Κριθ τον ρώτησε για την ενασχόληση του με τα online video games στα οποία ο χαρακτήρας του εμφανίζεται με ψευδώνυμο. Τότε η δημοσιογράφος της εκπομπής "Έλα να δεις" Δήμητρα Πηλαβά προέβη σε μία εντελώς αντισυναδελφική κίνηση η οποία σχολίαστηκε αρνητικά.

Μόλις η συνάδελφος της έκανε τη συγκεκριμένη ερώτηση εκείνη διέκοψε επισημαίνοντας πως η ερώτηση ήταν "άσχετη" με το αντικείμενο της εκδήλωσης. Ωστόσο ο Έλληνας Ολυμπιονίκης την "άδειασε" για την αντισυναδελφική συμπεριφορά της απαντώντας στην ερώτηση και τονίζοντας μάλιστα ότι του άρεσε η εν λόγω ερώτηση. 

 

IFrame

Πηγή: www.ilovestyle.com

 

READ MORE

LATEST NEWS