LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τη σχέση με το φαγητό - Πόσο τρώει;

Lifenews

Γιώργος Τσούλης κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο και η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια αναφορά σε αυτό κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής στο Mega, την ώρα που βρισκόταν μαζί με τον chef στην κουζίνα του πλατό.

«Ο Γιώργος μας τα έδωσε όλα στο βιβλίο του, που τόσο καιρό μου λέει και το περίμενα εναγωνίως. Κυκλοφόρησε μόλις και δεν πρόλαβα ακόμα να το δω. Το πρώτο που πρόλαβα να του πω είναι: ωραίο εξώφυλλο, ωραία έκδοση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Λίγο πριν απ’ αυτό όμως, η Ελένη αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με το φαγητό, λέγοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Δεν μου φταίει κανείς, μόνη μου τα λέω κάθε φορά. Λέω στον εαυτό μου “δεν κάνεις κάτι Ελένη μου που σε ενοχλεί να το διορθώσεις”. Και αυτό που σε ενοχλεί είναι ότι μπορεί να έχεις τσιμπήσει κατιτίς. Όχι, ίσα ίσα αυτό που κάνεις είναι να συνεχίζεις να το απολαμβάνεις”.

Βεβαίως δεν έχω καμία ενοχή με το φαγητό, ειδικά όταν βρίσκω ωραίο φαγητό. Το θέμα είναι να μην το κάνω για να το κάνω. Να μην τρως απλά για να τρως, είτε από χαρά, είτε από λύπη. Άλλο είναι να το γλεντάς και εγώ το γλεντάω γιατί μου αρέσει».

Πηγή: faysbook.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS